Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Progresul Spartac și Metaloglobus vor juca în barajul pentru menținerea în Liga a 2-a

Publicat:

Rezultate inregistrate in partidele disputate, sambata, in etapa a 7-a din play-out-ul Ligii a II-a. Conform clasamentelor finale, si se vor intalni, in dubla mansa, in barajul pentru mentinerea in esalonul secund.

0-5

CITESTE SI Drepturile TV pentru meciurile din diviziile a 2-a, a 3-a si a 4-a din Anglia au costat 1 miliard de euro 13:19 9 și au dominat primele doua ședințe de antrenamente libere pentru MP de Formula 1 de la Miami 12:02 39 va arbitra meciul…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Donald Trump, talisman norocos pentru McLaren » Lando Norris, proaspat caștigator de Grand Prix, criticat aspru: „A fost o onoare!”

17:40, 07.05.2024 - In cel de-al 110-lea start din Formula 1, Lando Norris, pilotul celor de la McLaren, a obținut prima victorie a carierei in Marele Circ, la Miami. Britanicul a profitat de un safety car la momentul favorabil, devansandu-l pe Max Verstappen, care a terminat pe poziția a doua. Podiumul a fost completat…

VIDEO Cum au reacționat Max Verstappen și Lewis Hamilton dupa prima victorie a lui Lando Norris in Formula 1

09:50, 06.05.2024 - Lando Norris și-a indeplinit un vis pe circuitul de la Miami și a obținut prima sa victorie in Formula 1. La finalul cursei, pilotul britanic al echipei McLaren a fost felicitat de campionii mondiali Max Verstappen (Red Bull) și Lewis Hamilton (Mercedes).

Formula 1: Max Verstappen, nemulțumit deși a caștigat cursa sprint și va pleca din pole position la Miami

11:25, 05.05.2024 - ​Max Verstappen va pleca din pole position in Marele Premiu de Formula 1 din Miami, asta dupa ce a reușit sa caștige și cursa sprint de sambata. Totuși, campionul mondial și-a strigat nemulțumirile inainte de cursa de duminica.

Formula 1: Max Verstappen, invingator in cursa sprint de la Miami

19:40, 04.05.2024 - Plecat din pole position, Max Verstappen nu a avut nicio emoție și a caștigat cursa sprint contand pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami. Podiumul a fost completat de Charles Leclerc (Ferrari) și Sergio Perez (RedBull).

Formula 1: Max Verstappen, pole position in cursa sprint de la Miami - Rezultate dezamagitoare pentru Mercedes

08:50, 04.05.2024 - Nu a fost loc de surprize in calificarile pentru cursa sprint de Formula 1 de la Miami, Max Verstappen stabilind cel mai bun timp (1:27.641). Dezamagirile zilei au venit din partea monoposturilor Mercedes: George Russell va pleca al 11-lea in cursa de sambata, iar Lewis Hamilton al 12-lea.

Vestea șoc in 'Marele Circ'! Triplul campion mondial, Max Verstappen, se desparte de Red Bull

12:15, 03.05.2024 - Triplul campion mondial Max Verstappen a anuntat, joi, inaintea Marelui Premiu de Formula 1 de la Miami, ca nu intentioneaza sa se desparta de echipa Red Bull, la o zi dupa plecarea inginerului Adrian Newey, transmite AFP, citat de Agerpres.

Formula 1: Motivele pentru care Max Verstappen ar urma sa negocieze cu Mercedes

12:25, 30.04.2024 - Bun cunoscator al lumii automobilistice și un pilot cu experiența, olandezul Tom Coronel vorbește intr-un podcast pentru RacingNews365 despre motivele pentru care compatriotul Max Verstappen ar urma sa negocieze cu ocazia Marelui Premiu din Miami un contract cu Mercedes.

CHINDIA RAMANE PE LOCUL 3 IN SERIA B A PLAY-OUT-ULUI LIGII A 2-A

06:30, 30.04.2024 - In ultimul meci oficial din campionat, Chindia va juca pe teren propriu cu CSM Slatina, peste doua saptamani. Etapa viitoare Chindia va sta. Liga a II a. Seria B – play-out. Etapa a 5 a. Rezultate tehnice CSA Steaua – CSM Slatina 2-0Viitorul – CS Tunari 1-2Progresul Spartac – Chindia 0-2 1. CSA Steaua…


Ce parere ai despre aceasta stire?