Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Programul pregătit, în weekend, de primărie și CJT la Târgul de Crăciun și Parcul Crăciunului

Publicat:

Timișorenii care doresc sa petreaca timp in aer liber la finele acestei saptamani o pot face la Targul de Craciun organizat de Primaria Timișoara in zona centrala și la de la Muzeul Satului Banațean. Ambele instituții au pregatit programe variate. Intrarea este libera, insa se face doar in baza certificatului verde. Vineri, 10 […] pregatit, in weekend, de primarie și CJT la Targul de Craciun și a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gunoierii din Timișoara și-au facut Camorra cu spagi de mii de euro din ridicat deșeuri: Plangeri penale și scandal ținut secret!

17:15, 09.05.2024 - Scandalul care a lasat Timișoara plina de gunoaie este unul penal, cu increngaturi mafiote. Povestea depașește scenariul unui film, conform unor informații pe surse obținute in excusivitate de știripesurse.ro. Timișorenii au fost notificați sa iși țina gunoiul in case, fiindca Retim, compania cu care…

Targul de Paște este pregatit pentru marea deschidere

10:05, 22.04.2024 - “Pregatirile pentru Targul de Paște au intrat pe ultima suta de metri! Va așteptam incepand de maine, 22 aprilie, sa traiți frumoasa experiența oferita de tradiționalul Targ de Paște de la Satu Mare.” A scris viceprimarul municipiului Satu Mare, Cristina Tamasan Ilies pe pagina sa de socializare.

Timișorenii vor putea obține autorizațiile de construire online, de la finalul acestei luni

10:45, 17.04.2024 - Incepand din 29 aprilie, Primaria Timișoara va pune la dispoziția constructorilor din oraș serviciul de obținere a autorizației de construire direct de pe portalul unic. Pentru a marca momentul, primele trei solicitari depuse astfel vor fi procesate cu prioritate, fara plata taxei de urgența.

Evidența Persoanelor Timișoara, deschisa și in weekend. Multe cereri pentru vize de flotant

20:30, 05.04.2024 - Primaria Timișoara anunța ca Direcția de Evidența a Persoanelor va avea program cu publicul și in acest weekend. Decizia de prelungire a programului a fost luata ca urmare a numarului mare de solicitari pentru stabilirea reședinței in vederea exercitarii dreptului de vot la alegerile locale.

Pretul bitcoin a crescut luni cu aproape 5%, la 66.279.82 dolari pe unitate

06:00, 05.03.2024 - Criptomoneda emblematica a avansat cu aproape 5%, la 66.279,82 dolari pe unitate, conform Coin Metrics. Anterior, a crescut la 66.874,48 dolari pe unitate, cel mai ridicat nivel din noiembrie 2021. Ether a avansat cu 1,5%, la 3.525,21 dolari pe unitate. Ambele monede su inregistrat saptamana trecuta…

Cea mai inteligenta primarie din Romania. Dispar dosarele și cozile, totul se poate obține de pe canapeaua de acasa

12:16, 29.02.2024 - Digitalul a devenit normalitate in Primaria Timișoara, iar hartia devine excepție. Orice cetațean poate sa depuna orice cerere strict online, de pe canapea, fara sa mai treaca pe la faimoasa „Camera 12“ din instituție.

Deșeurile și resturile vegetale sunt transformate de primarie in compost

16:00, 27.02.2024 - Deșeurile vegetale adunate din parcurile din Timișoara sunt predate la un operator specializat și sunt transformate in compost. Cetațenii sunt rugați sa lase frunzele adunate in gramezi, nu in saci, urmand sa fie ridicate. Firmele tocmite de Primaria Timișoara deruleaza mai multe acțiuni de curațenie…

Primaria trimite timișorenii in lumea serviciilor digitale. Devine operațional noul Portal Unic

15:20, 26.02.2024 - Din aceasta saptamana, interacțiunea dintre cetațeni și primaria Timișoara se va face mai ușor, odata cu lansarea Portalului Unic, o platforma complexa de servicii digitale pentru timișoreni. Acesta va asigura interacțiunea cu Municipalitatea intr-un mod. Odata cu lansarea Portalului Unic, modul implicit…


Ce parere ai despre aceasta stire?