Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PROGRAM. Spectacolele de la Opera Națională Română din Timișoara, în luna februarie

Publicat:

Sunteți așteptați la Opera Naționala Romana din Timișoara. Din repertoriul lunii februarie fac parte „ in Maschera”, „” sau „”. Puteți sa vizionați online și spectacolele” și „Pagini celebre din creația Verdiana”.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Incepe o noua ediție Harababura Fair, unde puteți descoperi artiști și designeri talentați

19:35, 23.04.2024 - Festivalul Harababura Fair, reprezentativ pentru comunitatea artistica din Timișoara, se va desfașura in acest weekend. Deschis la Centrul de Proiecte de pe str. Vasile Alecsandri nr. 1, evenimentul reușește sa surprinda și sa impresioneze, oferind vizitatorilor sai o varietate de produse unice, de…

PROGRAM. Se deschide Targul de Paști cu Alaiul Primaverii și un concert extraordinar

14:15, 28.03.2024 - Duminica, atunci cand credincioșii catolici celebreaza Invierea Domnului, la Timișoara se va deschide Targul de Paști. Evenimentul va dura pana in 6 mai, iar Casa de Cultura a Municipiului a pregatit mai multe manifestari.

Scriitoarea Andreea Rasuceanu, intalniri cu cititorii in marile orașe din țara PROGRAM

22:05, 15.03.2024 - In perioada 23 martie-17 aprilie 2024, Andreea Rasuceanu va avea mai multe intalniri cu cititorii din Timișoara, Cluj și Iași, prilejuite de lansarea romanului Linia Karman, aparut de curand la Editura Polirom, in colecția „Fiction Ltd.”

Florin Piersic Jr., dramaturg, regizor și interpret in comedia „Romanian Psycho” la Teatrul Național din Timișoara

15:30, 07.03.2024 - Luna aprilie aduce trei premiere la Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara. Spectacolele sunt regizate de noua generație de regizori de teatru. Este vorba despre Traian Șoimu, Florin Piersic Jr. și Radu Iacoban.

PROGRAM. De la muzica preclasica la cea contemporana, in martie, la Filarmonica Banatul

09:10, 01.03.2024 - Primavara aduce la Filarmonica Banatul din Timișoara un program muzical divers, dedicat Zilei Internaționale a Femeii, iubitorilor muzicii de camera, dar și copiilor. Evenimentele reunesc dirijori și artiști importanți ai scenei internaționale.

Vouchere de 10.000 de lei pentru romanii care stau la curte: Cum puteți lua acești bani

09:15, 29.02.2024 - Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a facut precizari importante cu privire la un program inițiat de stat prin care se vor acorda ajutoare financiare consistente romanilor. Conform declarațiilor sale, se vor oferi vouchere in valoare de 10.000 de lei celor care locuiesc la casa cu curte. Acest program…

PROGRAM. O noua ediție a Festivalului Cultural „Zilele Basarabiei”, la Timișoara

08:10, 22.02.2024 - Festivalul Cultural „Zilele Basarabiei” ajunge anul acesta la ediția cu numarul 24. Organizatorii promit o explozie de cultura și tradiție. Hora Unirii, concerte, prezentare de moda și expoziții sunt printre activitațile incluse in program.

O șansa la viața pentru Denis!

07:45, 21.02.2024 - REȘIȚA – Clubul CSM Reșița nu a ramas indiferent la inițiativa fostului fotbalist Casian Doana de a ajuta un baiețel reșițean care trece printr-un moment dificil al vieții sale!  Așadar, secțiile de fotbal și handbal s-au mobilizat, iar in zilele de vineri și sambata, cand se vor disputa meciuri in…


Ce parere ai despre aceasta stire?