Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Profesorul Ştefan Beregszaszy – De la atletism, la fotbal şi cărţi

Publicat:

Cu antrenorul emerit Stefan Beregszaszy nu te plictisesti niciun moment cand il ai ca interlocutor. Aceeasi fire volubila, chiar daca anii nu-l iarta nici pe el, profesorul ne-a vorbit din nou despre neimplinirile atletismului romanesc din acest an, despre noul lui loc de munca, echipa de fotbal FC Hunedoara, dar si despre noua sa carte, care va vedea tiparul anul viitor. 

Stefan Beregszaszy

Domnule profesor, v-am gasit aplecat la masa de lucru asupra unor notite…

Imi faceam o retrospectiva a atletismului romanesc. Tocmai vorbisem cu un coleg…

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTBAL ROMANESC Meciul Rapid – FCSB a pus capat sezonului oficial din Superliga Romaniei la fotbal

18:46, 21.05.2024 - Odata cu meciul Rapid – FCSB, scor 2-0,  practic s-a pus capat sezonului oficial al Superligii Romaniei la fotbal, sezon 2023-2024. The post FOTBAL ROMANESC Meciul Rapid – FCSB a pus capat sezonului oficial din Superliga Romaniei la fotbal first appeared on Informatia Zilei .

El Dorado romanesc, inghițit de Padurea de Argint. Soarta romanului care a gasit aurul din Sacaramb VIDEO

23:05, 09.05.2024 - In satul Sacaramb din Hunedoara, un loc legendar unde minele de aur au fost deschise in secolul al XVIII-lea, Padurea de Argint a acoperit treptat ramașițele lasate de oameni in goana dupa metale prețioase.

FOTBAL ROMANESC Edi Iordanescu, prezent la o intalnire cu organizatorii lui EURO 2024

09:00, 11.04.2024 - Antrenorii și o parte din staff-ul fiecarei echipe calificate la EURO 2024, au participat la o intalnire organizata la Dusseldorf unde s-a discutat diverse aspect legate de turneul final. The post FOTBAL ROMANESC Edi Iordanescu, prezent la o intalnire cu organizatorii lui EURO 2024 first appeared on…

FOTBAL ROMANESC Dinamo și UTA vor juca fara fani pana la final de sezon

11:41, 28.03.2024 - Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis ca Dinamo și UTA sa primeasca pedeapsa maxima dupa incidentele care au avut loc intre fani la meciul direct. The post FOTBAL ROMANESC Dinamo și UTA vor juca fara fani pana la final de sezon first appeared on Informatia Zilei .

Finanțare de 1,65 milioane EUR pentru startup-ul romanesc Nordensa, de susținere a jucatorilor de fotbal europeni

12:50, 22.03.2024 - Startup-ul romanesc Nordensa, care vrea sa revoluționeze descoperirea de talente din fotbal printr-o platforma bazata pe suporteri, a obținut 1,65 milioane EUR printr-o runda de finanțare seed, potrivit TechStartups.

Fotbal, Liga 3: Sanatatea SP Cluj – vizita din nordul țarii!

13:10, 14.03.2024 - Sanatatea Servicii Publice Cluj va evolua maine, incepand cu ora 15:00, contra celor de la CSM Sighetu Marmației, intr-o partida ce va conta pentru etapa a XVII-a din seria a X-a a ligii a treia de fotbal. „Virușii verzi” au inceput slab anul, pierzand primul meci oficial, chiar pe teren propriu, scor…

Elev prins cu pistolul la școala! Il avea in banca, sub carți

08:15, 12.03.2024 - Un elev de 17 ani din Lupeni, judetul Hunedoara, a fost prins de politisti, in timpul unui control, cu un pistol cu gaz si proiectile, ascunse in banca, sub carti.  ”In 11 martie a.c., ca urmare a efectuarii unei razii in municipiul Lupeni, politistii Biroului Ordine Publica au  identificat, intr-o…

Un elev de liceu a fost prins cu un pistol cu gaz si proiectile, ascunse in banca, sub carti. Explicația data politistilor

18:35, 11.03.2024 - Un elev de 17 ani din Lupeni, judetul Hunedoara, a fost prins de politisti, in timpul unui control, cu un pistol cu gaz si proiectile, ascunse in banca, sub carti. El a sustinut ca avea arma la el pentru a o duce, dupa cursuri, unei persoane pentru lucrari de intretinere.


Ce parere ai despre aceasta stire?