Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Profesorii au susținut proba scrisă la examenul de titularizare

Publicat:

Platiti prost si fara sanse de promovare, profesorii din Romania au intrat in salile de examen cu putine sperante ca vor obtine un post de titular. Chiar si daca vor avea aceasta sansa, spun ca sunt constienti ca trebuie sa mai faca si altceva - in afara de a preda - pentru a avea un venit decent.

Printre candidati la titularizare a fost si , care de peste un deceniu, sustine anual examenul.

„In fiecare an am fost la titularizare pentru continuitate, pentru toate cele, am avut si medii peste 8, nu am prins post”, spune , candidat.

, cele mai cautate…

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce trebuie sa fie bine platiți profesorii? Mircea Miclea: Ar trebui sa aiba salarii de 1.500 – 1.800 euro net

12:10, 04.05.2024 - De ce trebuie sa fie bine platiți profesorii? Mircea Miclea a explicat intr-un podcast G4Media/InspiRO ca educația nu se poate fara cadre didactice performante. Iar un salariu mediu net pentru un profesor ar trebui sa fie intre 1.500 și 1.800 de euro. Mircea Miclea a demisionat din funcția de ministru…

Romania face pași importanți pentru dezvoltarea economiei sociale. Ministrul Muncii a vizitat expoziția intreprinderilor sociale de la Iași 

15:30, 19.04.2024 - „Am vazut, la Iași, un model remarcabil de bune practici pentru economia sociala. De la agenți de turism care fac o treaba extraordinara, deși sunt in fotoliul rulant, pana la oameni proveniți din medii vulnerabile care lucreaza in prajitorii de cafea. Și pentru ca economia sociala inseamna responsabilitate…

Eroii nevazuți ai Romaniei. Profesorii pensionari din Iași care mediteaza gratuit copiii fara posibilitați

07:15, 06.04.2024 - In calitate de scriitor și jurnalist umblu mult prin țara: cel puțin doua luni pe an fac la picior diverse județe, orașele, sate. E un sentiment puternic ca noi nu ne cunoaștem țara in care traim. Ca de multe ori traim in bule mici, inchise și ca deseori tragem concluzii pe baza unor informații insuficiente,…

Cine vindeca Romania. Scutul OECD cu banii de la PNRR

17:15, 22.03.2024 - Alexandru Rafila da verdictul. Drumul catre OECD, cel mai important obiectiv de politica externa al Romaniei, dupa aderarea la NATO și UE, trece prin PNRR. Dintre toți miniștrii Sanatații care s-au perindat in 16 ani de cand suntem membri ai UE, Alexandru Rafila lucreaza cu doua atuuri - propria…

Marcel Ciolacu: Sa ai angajati care isi cunosc foarte bine meseria e noul El Dorado al oricarui angajator

13:20, 09.03.2024 - „Andrei, Cristian, Antonio, Codrin sunt doar cativa dintre tinerii cu care m-am intalnit azi si care mi-au povestit de ce au ales sa invete o meserie. Adevarul este ca piata muncii din Romania are mare nevoie de tineri precum ei, care sa fie specializati in profesii care ajung sa fie mult mai bine platite…

80% dintre nou-nascutii cu malformatii, operati in tara - Un procent similar se opera acum 10 ani in strainatate

15:20, 05.03.2024 - Mai mult de trei sferturi (80%) dintre nou-nascutii cu malformatii sunt operati in Romania, raportul inversandu-se in ultimii zece ani, a declarat marti ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, potrivit Agerpres. "Se lucreaza la dezvoltarea unor centre in toata tara. Cel de la Targu Mures era cunoscut…

ISU Iasi:Salvatorii ieseni, alaturi de cetateni, sarbatoresc Ziua Protectiei Civile din Romania

08:51, 27.02.2024 - COMUNICAT DE PRESA NR. 1528 FEBRUARIE ZIUA PROTECTIEI CIVILE DIN ROMANIA1 MARTIE ZIUA INTERNATIONALA A PROTECTIEI CIVILE Salvatorii ieseni, alaturi de cetateni, sarbatoresc Ziua Protectiei Civile din Romania, iar pe 1 Martie, Ziua Internationala a Protectiei Civile.La data de 28 februarie sarbatorim…

”A crescut incidenta cancerului la nou-nascut”, semnaleaza medicul Catalin Cirstoveanu

19:35, 07.02.2024 - ”A crescut incidența cancerului la nou-nascut”, care se adauga la numarul mare al bebelușilor veniți pe lume cu malformații cardiace, semnaleaza medicul Catalin Cirstoveanu. ”E evident lucrul asta. Inainte aveam un cancer la un nou-nascut o data la 5 ani. Ne uitam, ne  minunam, dar acum avem mai multe…


Ce parere ai despre aceasta stire?