Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Profesor de sport bătut de un COPIL de 6 ani

Publicat:


este un profesor de sport la un liceu din SUA, are 1,8 metri și aproape 100 de kilograme și nimic nu l-ar putea pune l-ar putea doborî.

Tocmai din cauza constituției sale fizice, nimanui nu i-a venit ușor sa creada ca a fost agresat fizic de un baiețel de 6 ani.

Profesorul spune ca a fost umilit de elevul sau, pe care l-a numit "înger-diavol": "E un cosmar si m-am simtit umilit", a declarat profesorul de sport.

"M-a muscat, m-a lovit cu picioarele în glezna si în genunchi. Am avut senzatia ca mi s-a rupt…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Un copil, batut crunt de un alt baiat cu pumnii peste fața, la Tiraspol: De la ce s-ar fi iscat conflictul

14:40, 22.05.2024 - Un baiat de 13 ani, din Tiraspol, a fost batut crunt cu pumnii peste fața de un alt minor de 14 ani. Imaginile video cu altercația au fost publicate pe rețele. Cazul ar fi avut loc in seara de 20 mai.

Bona din Bucuresti, reținuta dupa ce a batut un copil de un an: mama celui mic a vazut scenele șocante pe camere

14:25, 18.05.2024 - O femeie de 69 de ani din București a fost reținuta, dupa ce a lovit in mod repetat un copil de doar un an și doua luni. Parintii bebelușului au cunoscut-o pe femeie pe o platforma online. Imaginile groaznice au fost vazute de mama micuțului, care a anunțat Poliția.

Bona reținuta in București dupa ce ar fi batut un copil de un an. Parinții micuțului au surprins faptele pe camere

13:41, 18.05.2024 - O femeie de 69 de ani din București a fost reținuta de polițiști, fiind acuzata ca a lovit de mai multe ori un copil de doar un an și doua luni. Aceasta era angajata de parinții micuțului pe post de bona.

Doi barbati, arestati dupa ce ar fi batut cu biciul un baiat de 11 ani 

16:56, 16.05.2024 - Doi barbati au fost arestati pentru 30 de zile, fiind cercetati pentru lipsire de libertate in mod ilegal, lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice, dupa ce au batut cu biciul un baiat de 11 ani, informeaza joi IPJ Galati, transmite Agerpres. Citește și: Copil de 8 ani, cazut…

Ancheta de proporții la o creșa de langa Capitala: un copil de doar 2 ani ar fi fost batut de ingrijitori

12:20, 15.03.2024 - La fața locului au mers agenții din orașul Pantelimon și reprezentanți ai Biroului de Siguranța Școlara.La Inspectoratul de Poliție din Ilfov a fost deschis un dosar de cercetare penala pentru rele tratamente aplicate minorilor. 

Un profesor și o profesoara de sport s-au batut in vestiarul școlii, pentru ca ea ar fi intarziat la ore. Ambii au fost amendați

20:00, 07.03.2024 - Scandal in vestiarul unei școli din Prahova. Doi profesori de sport s-au luat la bataie, dupa ce unul dintre ei ar fi intarziat la ore. Barbatul ar fi inceput primul: pe langa reproșuri, acesta i-a dat și o palma colegei lui. In urma altercației, femeia a ajuns la spital, unde a primit ingrijiri medicale.…


Ce parere ai despre aceasta stire?