Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prof. Marioara Pascu, prima bursiera Erasmus Mundus din judet

Publicat:

Dependenta de studiu si perfectionare Dintr-o persoana sociabila, comunicativa, expansiva acum a devenit un om... foarte obosit. Asa se caracterizeaza, zambind strengar, profesorul de , singurul cadru didactic din judetul nostru ce beneficiaza de o bursa . De un ...

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dependența de țigarile electronice și produsele din tutun este ”greu de invins”, avertizeaza dr. Beatrice Mahler

17:25, 31.05.2024 - Țigarile electronice și produsele din tutun creaza ”o dependența greu de invins”, o soluție fiind educația și informarea adolescenților, efectuate de specialiști de la Institutul ”Marius Nasta”, afirma dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului. ”Intr-o lume in care politica de marketing poate induce…

Romania in sevraj bugetar

02:00, 08.05.2024 - Aproximativ 100.000 de firme romanești au inceput anul 2024 in risc de insolvența. Conform estimarilor specialiștilor, bazate pe cifrele din economia reala, in 2024 trebuie sa luam in calcul și scenariile ce implica blocaje financiare. Din pacate, in ultimii ani pare ca statul iși dorește cu orice preț…

TikTok iși suspenda recompensele in UE find acuzata ca incurajeaza dependența

20:40, 24.04.2024 - Rețeaua de socializare TikTok a anunțat miercuri ca suspenda „voluntar” funcția noii sale aplicații TikTok Lite, care recompenseaza utilizatorii pentru timpul petrecut in fața ecranului, acuzata in UE ca incurajeaza dependența, potrivit AFP.

Drogul violului, cel mai periculos, da dependența de la a treia utilizare. Expert: „Este posibil sa asistam la drame uriase”

18:55, 19.04.2024 - Psihologul Eduard Bondoc, specialist in medicina la Clinica de Psihiatrie din Craiova, avertizeaza ca cel mai periculos drog este cel cunoscut ca "drogul violului", care este insipid, inodor și incolor.

Momentul in care Romania nu va mai fi dependenta de gaze de import. Cristian Busoi: "Marea Neagra și Romania pot deveni furnizori de securitate energetica"

12:45, 04.04.2024 - Exploatarea gazelor offshore din Marea Neagra reprezinta o baza importanta pentru securitatea aprovizionarii cu energie in regiune. Astfel, Romania si Marea Neagra "pot deveni furnizori de securitate energetica", spune europarlamentarul Cristian Busoi.

Cu tine, inainte și dupa drog

16:01, 24.03.2024 - ”Cu tine, inainte și dupa drog” , Campania inițiata de catre Puterea și Dialogurile Puterii continua. Va prezentam interviul cu Sorin Lucaci , specialist in comunicare, PR –ul editurii Herald. Editura la care au aparut carțile renumitului medic Gabor Mate. De ce ne-am oprit la Gabor Mate ? Pentru ca…

ENERGIE IN EUROPA Cat de dependenta este Romania de gazele de import?

14:55, 14.03.2024 - Europa ramane puternic dependenta de importurile de energie chiar si dupa criza energetica, dependenta de Rusia fiind inlocuita cu dependenta... The post ENERGIE IN EUROPA Cat de dependenta este Romania de gazele de import? first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?