Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Produsele "naturiste", pline de chimicale. Conţin de la antibiotice şi metale grele până la ADN de şobolan şi şarpe

Publicat:

Cercetatorii au analizat produsele naturale din medicina traditionala chineza, iar raportul este alarmant. In unele s-au gasit anti-inflamatoare, antibiotice, dar și urme de medicamente care sunt interzise in multe tari.

Mai mult, analizele de laborator au aratat ca in unele produse s-a gasit ADN de animale sau de reptile: șarpe, leopard de zapada, broasca, sobolan, caine și pisica. In plus, in peste jumatate din produsele analizate s-au descoperit metale grele toxice, precum arsenicul, cadmiumul si mercurul.

Oamenii de stiința susțin ca arsenicul si mercurul, gasite impreuna…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

„Suntem mai mult asemanatori decat diferiti”. Rakus, un urangutan ranit, observat cand folosește o soluție din plante pentru a-și trata rana de sub ochi

09:10, 03.05.2024 - Un urangutan de Sumatra din Parcul Național Gunung Leuser, Indonezia, s-a tratat folosind o pasta facuta din plante pentru a-si vindeca o rana de pe obraz, au observat oamenii de stiinta, relateaza BBC, preluat de agenția News.ro. Este pentru prima data cand o creatura din salbaticie a fost inregistrata…

Amforele descoperite pe o epava romana i-au surprins pe oamenii de știința 

04:25, 26.04.2024 - Prima analiza in profunzime a incarcaturii unei epave romane din secolul al IV-lea, descoperita in largul coastelor insulei Mallorca in 2019, a fost publicata recent in revista Archaeological and Anthropological Sciences. Cercetatorii au adoptat o abordare cuprinzatoare a analizei, folosind analiza…

Dimensiunea creierului uman a crescut cu aproape 7% in 40 de ani

00:20, 16.04.2024 - Studii recente au scos la iveala ca dimensiunea creierului uman a crescut semnificativ de-a lungul evoluției. Cercetatorii au descoperit, de asemenea, ca marirea creierului poate fi asociata cu o rezerva cerebrala crescuta, care ar putea reduce riscul de demența, potrivit Agerpres. Conform unei noi…

Australia se va confrunta curand cu mega-secete, fenomene care pot dura pana la 20 de ani, susține un studiu

15:01, 02.04.2024 - Secete severe și mai lungi ar putea aparea in Australia in curand, exacebate și de schimbarile climatice, au avertizat, intr-un studiu, cercetatorii de la Australian National University (ANU), informeaza Xinhua, citata de Agerpres.Oamenii de știința au folosit pentru realizarea noului studiu mai multe…

Actualitate medicala/ Proteinele au efect asupra calitatii somnului

00:35, 26.03.2024 - Un studiu recent, realizat de cercetatori din Irlanda și Statele Unite, a examinat modul in care diferitele surse de proteine pot influența calitatea somnului, incercand sa afle daca proteinele vegetale sunt mai benefice decat cele animale sau invers. Somnul de calitate este definit de specialiști ca…

Antidotul miraculos din Evul Mediu - Oamenii de știința polonezi au recreat un medicament stravechi

19:10, 19.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea de Medicina din Wroclaw, Polonia, au fost primii din lume care au recreat in mod sigur faimosul medicament al trecutului - teriac (theriac). Teriacul, format din 71 de substanțe diferite, a fost apreciat in Europa pana in secolul al XVIII-lea ca un antidot miraculos…

Otrava, la raft: alimente pline de substanțe periculoase, retrase din magazinele romanești. Averismentul emis de ANSVSA

15:01, 18.03.2024 - Foarte multe dintre produsele care ajung pe mesele romanilor sunt, de fapt, otravuri. Inspectorii de la ANSVSA au retras in ultimii ani sute de alimente de pe rafturile magazinelor dupa ce au descoperit substanțe periculoase. Inghețata, dulciurile, deserturile, dar și legumele, fructele sau carnea…

La ce se refera data de expirare de pe produsele din magazine, de fapt. Cum poți economisi bani in Lidl, Kaufland sau Carrefour

14:15, 04.03.2024 - Cercetatorii arata ca, daca mergi la cumparaturi cu un plan bine conturat, probabilitatea sa arunci alimente la gunoi dintre cele pe care le achiziționezi de pe rafturile supermarketului este cu 30 de procente mai mica decat de obicei. Cum poți sa economisești bani, ținand cont de expirarea produselor.…


Ce parere ai despre aceasta stire?