Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Producție mică de miere, dar chiar și așa se vinde greu

Publicat:

Apicultorii spun ca au o producție mica de miere in acest an, insa chiar și așa le este greu sa o vanda. Tendința se remarca incepand de anul trecut și, din pacate, continua și in 2023. „Anul apicol 2023 a fost unul dificil, fara rezultate economice deosebite, asa cum eram noi obisnuiti. Conditiile de clima in mod deosebit au dus la obtinerea unor productii modeste. Cea mai mare problema a noastra astazi este valorificarea produselor apicole, pe langa aceste productii care in ultimii ani au fost modeste. Romania a fost o tara care nu a avut probleme niciodata cu valorificarea produselor apicole.…

Citeste articolul mai departe pe puterea.ro…  

Sursa articol: puterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Asociatia Crescatorilor de Albine din Romania: Nu putem sa ne distrugem anumite sectoare pentru a mentine activitatea in țara vecina

09:16, 08.04.2024 - Razboiul din Ucraina a perturbat sectorul apicol nu numai in Romania ci si in Europa, care va intra in colaps daca se va continua in acelasi ritm, in contextul in care asistam la importuri masive de miere, de multe ori necontrolata, si la preturi extrem de scazute fata de costurile apicultorilor romani,…

Nu putem sa ne distrugem activitatea pentru o tara vecina

06:20, 08.04.2024 - Razboiul din Ucraina a perturbat sectorul apicol nu numai in Romania ci si in Europa, care va intra in colaps daca se va continua in acelasi ritm, in contextul in care asistam la importuri masive de miere, de multe ori necontrolata, si la preturi extrem de scazute fata de costurile apicultorilor romani,…

Grecia: Activiști comuniști pro-ruși au oprit un tren NATO incarcat cu echipament destinat Europei de Est

23:20, 25.03.2024 - Un eveniment neobișnuit a avut loc recent in orașul Alexandroupolis din Grecia, unde un grup de activiști, membri ai Partidului Comunist din Grecia (KKE), cu orientari pro-ruse și anti-occidentale, a organizat un protest impotriva prezenței militare NATO. In semn de protest fața de ceea ce ei considera…

In țara noastra, accesul la servicii medicale pentru ucraineni este identic celui oferit romanilor

23:50, 20.03.2024 - In țara noastra, accesul la servicii medicale pentru ucraineni este similar celui de care beneficiaza cetațenii romani, a anunțat ministrul Sanatații Rafila. De asemenea, in țara noastra, ucraineni au acces inclusiv la programele de sanatate. „… accesul la servicii medicale pentru ucraineni in Romania…

Vanzarile de arme au depasit 597 miliarde USD. Romania, in topul cumparatorilor de tehnica militara – EXCLUSIV

18:30, 18.03.2024 - Veniturile din vanzarile de arme și servicii militare inregistrate de catre cele mai mari 100 de companii de pe mapamond au totalizat, in 2022, suma de 597,220 miliarde USD, potrivit unei analize a Institutului Internațional de Cercetare a Pacii din Stockholm (SIPRI). Romania nu apare in topul marilor…

Reprezentanta UNICEF in Romania, in Libertatea: „Razboiul afecteaza grav sanatatea mintala și dezvoltarea copiilor ucraineni, care traiesc intr-o stare continua de teama”

20:06, 25.02.2024 - Razboiul din Ucraina continua sa distruga viețile copiilor și ale familiilor acestora. Timp de doi ani, copiii ucraineni au indurat suferințe pe care niciun copil nu ar trebui sa le indure: stramutare, distrugerea locuințelor și a comunitaților lor, pierderea familiei și a prietenilor. Viețile lor au…

Cat grau ucrainean a importat Romania de la 1 iulie 2023

19:10, 19.02.2024 - De la 1 iulie 2023, Romania a fost a doua piața de desfacere pentru graul ucrainean, dupa Spania. Astfel traderii au adus in Romania un milion de tone de grau, din cele pana la 10,3 milioane de tone exportate de Ucraina. Datele oficiale arata ca Ucraina a exportat in intervalul 1 iulie 2023 – 16 februarie…

Florin Barbu, Agricultura: 5-6% din terenul agricol din Romania este nelucrat

22:56, 04.02.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, spune ca in Romania, foarte puțin teren agricol este nelucrat, doar undeva la 5- 6%, restul este cultivat, pentru ca fermierii primesc subvenție. Florin Barbu susține ca, saptamana viitoare, Comisia Europeana ar urma sa ia o decizie cu privire la cele doua derogari…


Ce parere ai despre aceasta stire?