Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Producătorii de textile din Găgăuzia și Rusia își vor impulsiona cooperarea

Publicat:

Producatorii de textile din Gagauzia și Rusia iși vor impulsiona cooperarea Foto: newsmoldova.mdConsiderati ca autoritatile moldovenesti trebuie sa contracareze propaganda unionista din republica?- Da- Nu- Greu de raspunsrezultatele sondajuluiGagauzia și regiunea Pskov din Rusia intenționeaza sa dezvolte cooperarea în domeniul industriei textile, informeaza NOI.md.
Acest subiect a fost discutat în cadrul întrevederii bașcanului Gagauziei, , cu conducerea fabricii de confecții &"Slaveanka&" din Pskov, în timpul vizitei de saptamîna trecuta.

Membrii…

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Procuratura Anticorupție din Moldova a trimis-o in judecata pe Evghenia Guțul, bașkanul Gagauziei, in dosarul finanțarii „Șor”

18:46, 24.04.2024 - Procurorii anticorupție din Republica Moldova au incheiat cercetarile in dosarul finanțarii ilegale a Partidului Șor de catre un grup infracțional din Rusia, valoarea totala a finanțarilor primite fiind de peste 52 de milioane de lei moldovenești. Procuratura Anticorupție din Republica Moldova a anunțat…

(video) Maia Sandu, despre vizitele Evgheniei Guțul la Moscova: „Cei care merg in Rusia sustin razboiul și uciderea oamenilor”

10:50, 10.04.2024 - Președinta Maia a venit cu un comentariu privind vizitele bașcanei Gagauziei, Evghenia Guțul, la Moscova. „Oamenii din Comrat, care merg acolo, cred ca acest razboi și uciderea unor oameni nevinovați, este normal”, a declarat șefa statului intr-un interviu pentru Nokta .

China și Rusia iși consolideaza cooperarea strategica. Wang Yi și Serghei Lavrov, discuții despre relațiile bilaterale. „Un viitor luminos”

09:41, 09.04.2024 - Pe fondul relațiilor internaționale in continua evoluție, șeful diplomației chineze, Wang Yi, a evidențiat marți, in cadrul unei intrevederi cu ministrul de externe rus, Serghei Lavrov, dorința Chinei de a consolida cooperarea strategica cu Moscova.

Irina Vlah: Nu mi-a fost ușor sa invaț limba romana, dar am insistat ca fiica mea, la fel, sa studieze limba țarii

12:50, 05.04.2024 - Irina Vlah, președinta Asociației „Platforma Moldova”, fosta bașcana a Gagauziei, a dezvaluit ca i-a fost dificil sa invețe limba romana și acum, ori de cate ori are ocazia, vorbește in limba romana pentru o perfecționa.

Serviciile de securitate ruse susțin ca au confiscat icoane cu explozibili livrate din Ucraina prin Romania

12:40, 02.04.2024 - Zeci de kilograme de explozibili, ascunse in icoane ortodoxe, care proveneau din Ucraina au fost confiscate de Rusia, au anunțat marți, 2 aprilie, Serviciile Federale de Securitate (FSB). Explozibilii ar fi tranzitat mai multe țari din UE, printre care și Romania, susține aceeași sursa, potrivit Agerpres…

Maia Sandu, favorita pentru un nou mandat

16:25, 28.03.2024 - Presedinta in exercitiu a Republicii Moldova, Maia Sandu, este favorita in perspectiva viitoarelor alegeri prezidentiale din toamna, in timp ce principalul sau contracandidat, fostul presedintele prorus Igor Dodon, a scazut in preferintele alegatorilor sub 14%, conform rezultatelor unui sondaj prezentat…

(foto) Mascații au impanzit Aeroportul: Mai mulți susținatori s-au adunat sa o intampine pe bașcana Gagauziei, care revine din Rusia

14:40, 08.03.2024 - Forțele de ordine au impanzit Aeroportul Internațional Chișinau in dupa-amiaza zilei de astazi 8 martie, unde, s-au adunat mai muți susținatori sa o intampine pe bașcana Gagauziei, Evghenia Guțul, care revine din Rusia.

Bașcana Gagauziei cere ajutorul Rusiei in fața Moldovei. „Noi vom acorda tot sprijinul necesar si nimeni nu poate sa ne interzica asta”, a transmis Kremlinul

15:45, 01.03.2024 - Bascana Gagauziei, Evghenia Gutul, o apropiata a oligarhului fugar Ilan Sor, se afla vineri la Moscova, pentru a denunta "presiunile" din partea Chisinaului si pentru a cere ajutor. Vizita ei vine la doua zile dupa ce autoritatile din Transnistria, regiunea separatista prorusa, au cerut ajutorul si…


Ce parere ai despre aceasta stire?