Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Procurorii Generali din 16 state au semnat o declaratie care critica ordinul executiv semnat de presedintele SUA

Publicat:

din 16 state americane au semnat o declaratie care critica ordinul executiv ce prevede blocarea intrarii cetatenilor din sapte tari, predominant musulmane, in SUA, informeaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Klaus Iohannis si liderii altor 17 state au semnat o declaratie comuna privind eliberarea ostaticilor din Gaza

17:05, 25.04.2024 - Klaus Iohannis a semnat alaturi liderul SUA și omologi sai din alte 17 state, o declaratie comuna prin intermediul careia se solicita eliberarea imediata a ostaticilor deținuți de Hamas in Gaza, anunța, joi, Administrația Prezidențiala.

Ucraina si Finlanda au semnat un acord pe zece ani privind cooperarea in domeniul securitatii

15:20, 03.04.2024 - Presedintele finlandez Alexander Stubb si omologul sau ucrainean Volodimir Zelenski au semnat miercuri, la Kiev, un acord privind cooperarea in domeniul securitatii si sprijinul pe termen lung intre Finlanda si Ucraina, transmite Reuters, potrivit Agerpres. Documentul acopera o gama larga de chestiuni,…

Rusia: Vladimir Putin a semnat un decret privind recrutarea militara semestriala

17:15, 31.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a semnat un decret privind recrutarea militara semestriala, 150.000 de barbati fiind chemati la serviciul militar obligatoriu, transmit duminica Reuters si DPA.

Joe Biden a semnat textul de finantare a Guvernului federal, adoptat dupa luni de tensiuni: Niciun dolar pentru Ucraina sau UNRWA

10:40, 24.03.2024 - Presedintele american, Joe Biden, a semnat sambata textul care permite finantarea statului federal pana in septembrie, la cateva ore dupa adoptarea acestui text de catre Congres, punand astfel capat lunilor de tensiuni in jurul bugetului pe anul 2024, relateaza Reuters, citat de observatornews.ro .

Biden a semnat textul de finantare a statului american, validat de Congres dupa luni de tensiuni

09:11, 24.03.2024 - Presedintele american, Joe Biden, a semnat sambata textul care permite finantarea statului federal pana in septembrie, la cateva ore dupa adoptarea acestui text de catre Congres, punand astfel capat lunilor de tensiuni in jurul bugetului pe anul 2024, relateaza Reuters si AFP.

Putin a vorbit despre teroristii de la sala de concerte

15:45, 23.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a decretat de doliu national pentru duminica, in urma atacului de vineri seara de la periferia Moscovei, si a promis ca vinovatii vor fi cu totii „pedepsiti”, in prima sa alocutiune televizata dupa atac, relateaza agentiile internationale de presa. „Transmit cele mai…

Președintele parlamentului Ungariei a semnat ratificarea aderarii Suediei la NATO

13:15, 02.03.2024 - Presedintele parlamentului Ungariei Laszlo Kover a semnat ratificarea aderarii Suediei la NATO si a transmis legislatia biroului presedintelui pentru promulgare, arata sambata inregistrarea voturilor pe site-ul parlamentului, noteaza Reuters, preluat de Agerpres.

Ipoteza-dinamita! State occidentale iau in considerare sa trimita trupe in Ucraina!

16:41, 26.02.2024 - Ar fi premiera premierelor in razboiul din Ucraina! Mai multi membri ai NATO si Uniunii Europene iau in considerare trimiterea de soldati in Ucraina pe o baza bilaterala, a declarat luni prim-ministrul slovac Robert Fico, conform Reuters. Fico, care se opune de mult timp livrarilor militare catre Ucraina…


Ce parere ai despre aceasta stire?