Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PRJITURA CU BRANZA DULCE SI STAFIDE! EXCELENTA PENTRU MASA DE CRACIUN!

Publicat:

  Iata cum prepari o prajitura pufoasa cu branza dulce, stafide si coaja de lamaie. Este aromata, rapida si delicioasa. – 3 oua, 13 linguri ulei, 13 linguri lapte, 13 linguri zahar, 15 linguri faina, 1 plic praf de copt stins in zeama de lamaie , 2 plicuri zahar vanilat. Umplutura- 500 gr branza dulce, 5 linguri zahar, 2 oua, 1 plic zahar vanilat, 3 linguri gris, coaja rasa de la o lamaie, 50 gr stafide, 25 ml esenta rom. Decor – zahar pudra cu aroma de vanilie. Instructiuni preparare Stafidele se pun in esenta de rom. Adaugam intr-un bol : ouale, uleiul, zaharul, zaharul vanilat

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Investiție intr-un decor de film

20:15, 23.05.2024 - Villa Vinea a organizat un eveniment deosebit joi dupa-amiaza pe podgoria din județul Mureș. Oaspetii au avut parte de o degustare de vin și branzeturi Manufactura de Branza și charcuterie Mangalitza FoodArt și un tur de crama. Moment muzical a fost asigurat de Ana Maria Galea band iar cina și deserturile…

Gozmele – rețete placinta turceasca. Cum se prepara și cu ce umpluturi

09:05, 07.05.2024 - Gozmele inseamna un aluat de patiserie nedospit, care se intinde intr-o foaie subțire și se adauga umpluturi diverse. Vezi mai jos cum faci cea mai buna rețeta de placinta turceasca, gozmele.Gozmele, un deliciu culinar turcesc, mini placinte umplute cu diferite amestecuri care mai de care mai delicioase.…

Pasca cu branza dulce și stafide. Trucul care o face gustoasa și pufoasa

11:30, 05.05.2024 - Pasca cu branza dulce și stafide, un desert delicios nelipsit de pe masa de Paște. Acest preparat tradițional atat de indragit de romani este pregatit an de an in toate casele. Pasca se prepara de regula din aluat obișnuit de cozonac, cu diverse umpluturi dulci și aromatizata dupa gust. Procesul nu…

Reteta tradiționala: Cozonacii de Paști

13:46, 01.05.2024 - In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o paine ritualica, indulcita, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat intr-o prajitura tradiționala romaneasca și bulgareasca (deși denumirea provine din termenul bulgaresc kozunak,…

Orez cu fructe de mare

00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie  Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…

Diferența dintre zaharul vanilat și zaharul vanilinat. Multe gospodine nu stiu care este mai bun, de fapt

14:26, 08.04.2024 - Zaharul vanilat și zaharul vanilinat se folosesc destul de des la prajituri, dar multe gospodine nu știu care este diferența intre cele doua. Denumirea lor aproape identica ne poate induce in eroare. Care este mai bun, de fapt? Diferența dintre zaharul vanilat și zaharul vanilinat Zaharul vanilat și…

Cum verifici daca lactatele cumparate conțin ulei de palmier, cel mai folosit ingredient alimentar toxic

09:25, 28.03.2024 - 1. Branza dulce de vaci și smantana fermentataDaca branza dulce de vaci pusa pe o farfurie și lasata la temperatura camerei se acopera cu o crusta galbena, dar nu-și modifica nici gustul, nici mirosul, cel mai probabil ea este preparata cu ulei de palmier. Branza naturala incepe sa fermenteze. Lactate…

Placinta cu branza dulce. Ingredientul banal folosit de bucatari pentru un gust desavarșit

12:55, 15.03.2024 - Ingrediente:Pentru foi3 oua13 linguri ulei13 linguri lapte13 linguri zahar15 linguri faina1 praf de copt stins in zeama de lamaie sau otet2 plicuri zahar vanilatPentru umpluturaUmplutura:700 gr branza dulce100 gr zahar3 oua2 plicuri zahar vanilat4 linguri amidon alimentar finPentru decor: zahar pudra…


Ce parere ai despre aceasta stire?