Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Prințul" Cristea a dat lovitura! Cum arată cuibușorul în care s-a mutat!

Publicat:

, actuala iubita a lui , este o femeie cu o viata fabuloasa. Munca ei printre vedete i-a adus o avere considerabila, iar casa in care locuieste si in care si Printul si-a facut loc, este impresionanta. Imagini din vila in care Adi s-ar fi mutat alaturi de iubita lui, vedeti chiar acum.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Povestea dureroasa a celui mai iubit actor bate orice film. Keanu Reeves și-a pierdut fetița și iubita in doar trei ani: „Ma intreb cum…”

17:36, 03.06.2024 - Keanu Reeves a incasat „lovitura dupa lovitura”. Viața l-a pus de multe ori la pamant. La 20 de ani, lui Keanu i-a murit cel mai bun prieten din pricina unei supradoze, iar cațiva ani mai tarziu, iubita i-a decedat intr-un accident de circulație in care a fost implicata, noteaza click.ro. Viața nu a…

Imagini cu casa in care locuiește Livia Graur: „Am un stalp de rezistența in mijlocul sufrageriei”

14:56, 29.05.2024 - Livia Graur, prezentatoarea de la Prima TV, locuiește impreuna cu fiica ei intr-o vila din Titan. Casa a fost cumparata inca de la stadiul de proiect și a fost amenajat dupa bunul sau plac.Livia Graur, prezentatoarea de știri de la Prima TV, locuiește intr-o casa situata in apropierea cartierului Titan…

Rusia și-a mutat o treime din bombardierele strategice dincolo de Cercul Polar

17:30, 21.05.2024 - Imagini din satelit publicate pe un cont de analiza din surse deschise au aratat ca Rusia a transferat o treime din bombardierele sale strategice la baza aeriana Olenia din regiunea arctica Murmansk, una din principalele baze de unde Moscova și-a lansat atacurile masive cu rachete asupra Ucrainei.

VIDEO Imagini șocante cu rapperul american Sean Diddy in timp ce iși agreseaza fosta iubita

10:36, 18.05.2024 - Rapperul american Sean „Diddy" a fost surprins intr-o inregistrare video din 2016 in timp ce iși lovește cu brutalitate iubita de atunci.Atenție, imagini cu puternic impact emoțional:Diddy actually did that shit.

Ieri și-a anunțat plecarea, azi a fost prezent oficial! Primele imagini de la anunțul clubului: „Este o lovitura foarte mare”

19:25, 14.05.2024 - Los Angeles a anuntat, marti, ca Olivier Giroud, cel mai bun marcator din toate timpurile al echipei Frantei, se va alatura fostului portar al „Les Bleus”, Hugo Lloris, in California, dupa ce ii expira contractul cu AC Milan. ...

Andreea Sasu, noi imagini cu burtica de gravida! Cat de bine arata iubita lui Phillipp Plein / FOTO

09:30, 12.05.2024 - Andreea Sasu se pregatește sa devina mama pentru prima data și trece prin cea mai frumoasa perioada a vieții sale! Romanca i-a furat inima lui Philipp Plein și in curand vor deveni parinții unui bebeluș. Pana atunci, Andreea Sasu a publicat noi imagini cu burtica de gravida. Iata cat de bine arata romanca!

Toate camerele au mers pe Rafael Nadal, dupa ce Bellingham i-a dat lovitura decisiva Barcelonei » Imagini spectaculoase surprinse in loja de pe „Bernabeu”

15:56, 22.04.2024 - Real Madrid - Barcelona, El Clasico incheiat cu victoria madrilenilor, 3-2, a avut oaspeți de gala in lojele de pe „Santiago Bernabeu”. Cum Mastersul din capitala Spaniei va incepe chiar zilele acestea, starurile din tenis și-au facut apariția la duelul-vedeta din La Liga. ...


Ce parere ai despre aceasta stire?