Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia și-a mutat o treime din bombardierele strategice dincolo de Cercul Polar

Publicat:

Imagini din satelit publicate pe un cont de analiza din surse deschise au aratat ca Rusia a transferat o treime din bombardierele sale strategice la baza aeriana Olenia din regiunea arctica Murmansk, una din principalele baze de unde Moscova și-a lansat atacurile masive cu rachete asupra Ucrainei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia vrea sa suprataxeze bogații și companiile pentru a finanța invazia Ucrainei

09:05, 29.05.2024 - Rusia planuieste cresteri de taxe pentru veniturile mari si companii, in contextul in care Moscova cauta incasari suplimentare la buget pentru a finanta conflictul din Ucraina, relateaza AFP.

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Rusia și-a mutat o treime din bombardierele strategice

03:05, 21.05.2024 - Rusia și-a mutat o treime din bombardierele strategice, inclusiv 12 aeronave Tu-95MS și 13 Tu-22M3, la baza aeriana Olenia din regiunea arctica Murmansk, arata imaginile din satelit. Acest lucru indica pregatirea unui nou val de atacuri asupra Ucrainei, Rusia cautand, totodata, sa-și protejeze avioanele…

Washingtonul isi avertizeaza aliatii. China a furnizat Rusiei imagini din satelit in scopuri militare

17:35, 07.04.2024 - Washingtonul si a avertizat aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.Astfel, China a furnizat Rusiei imagini din satelit in scopuri militare, precum si microelectronica si…

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Se complica teribil ecuația geostrategica in Ucraina: China furnizeaza informatii Rusiei imagini din satelit pentru atacuri (Bloomberg)

11:45, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg, potrivit NEWS.RO.

SUA avertizeaza: China ajuta Rusia sa caștige razboiul cu Ucraina. Ii trimite echipamente și imagini de pe front (Bloomberg)

07:56, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.

Președintele Turciei, mesaj important pentru NATO, inainte de a-l primi in vizita pe Putin

07:20, 13.03.2024 - Președintele Rusiei, Vladimir Putin, urmeaza sa efectueze o vizita oficiala in Turcia. Liderul de la Ankara, Recep Tayyip Erdogan, a avut un mesaj pentru NATO, inaintea acestei intalniri. Presedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a transmis marti ca trebuie evitate orice masuri care ar exacerba razboiul…

Incident militar in Marea Neagra. Rușii au interceptat avioane NATO. Moscova spune ca nu dorește „o escaladare”

19:45, 05.03.2024 - "La apropierea avionului de vanatoare rus, aparatele militare straine au facut stanga imprejur", a anuntat Ministerul Apararii rus int-un comunicat, precizand ca acestea erau doua aparate Rafale si un avion radar al armatei franceze."Aparatul rus s-a intors fara probleme pe aerodromul sau. Nu a existat…


Ce parere ai despre aceasta stire?