Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prinţesa Leia despre producătorul Războiului Stelelor: De câte ori mă uit în oglindă, George Lucas mai câştigă doi dolari

Publicat:

, actrita care a interpretat-o pe în trei dintre filmele din seria spune ca regretul vietii sale este ca a cedat gratis producatorului drepturile sale de imagine în momentul în care a acceptat sa joace în film.

avea 19 în 1977, când a acceptat rolul, iar de atunci produsele care poarta marca au generat încasari de ordinul miliardelor de dolari. nu a vazut însa niciun ban.

"Greseala a fost ca mi-am cedat gratis drepturile

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicolae Ciuca intra tare peste Geoana: NU mereu favoriții caștiga! Ruperea coaliției ar fi o greșeala

22:25, 02.06.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat duminica, despre o posibila rupere a coalitiei, in contextul candidaturilor separate la alegerile prezidentiale, ca el crede ca ar fi o greseala sa se rupa coalitia si sa nu avem o guvernare stabila, precizand ca ar fi cea mai mare greseala. Liderul liberal…

AVIA.MD - te duce gratis in Maldive! Rezerva acum bilete de avion pe avia.md și caștiga o vacanța ALL INCLUSIVE in Maldive!

10:05, 31.05.2024 - Rezerva pana la sfarșit de august bilet de avion spre orice destinație a lumii operata de catre compania Turkish Airlines și automat intri in cursa pentru a caștiga sejurul gratuit de 6 nopți in Maldive, luna septembrie!

Jose Mourinho și oferta pe care regreta ca nu a acceptat-o: „Am facut o greșeala”

08:35, 09.05.2024 - Ajuns la 61 de ani, Jose Mourinho a pregatit nume importante de pe Batranul Continent, dar are și un mare regret. Acela ca nu a acceptat sa pregateasca naționala Portugaliei, deși a avut pana acum deja doua oferte de a deveni selecționerul țarii sale.

Congresul SUA a aprobat un pachet de ajutor extern de 95 de miliarde de dolari, care include și Ucraina: "Zelenski, du-te si castiga"

08:01, 24.04.2024 - Un amplu pachet de ajutor extern a trecut cu usurinta, marti seara tarziu, in Congresul SUA, dupa luni de amanare, deschizand calea pentru o noua finantare de miliarde de dolari pentru Ucraina, in contextul in care forta de invazie a Rusiei avanseaza si Kievul duce lipsa de provizii militare, transmite…

Lockheed caștiga un contract de aparare antiracheta din SUA in valoare de 17 mld. dolari

00:05, 16.04.2024 - Lockheed Martin LMT.N a primit un contract de 17 miliarde de dolari pentru dezvoltarea urmatoarei generații de interceptoare care ar proteja Statele Unite impotriva unui atac cu rachete balistice intercontinentale, au declarat pentru Reuters doua surse din industrie informate despre acest subiect.

Un barbat a platit 200 de dolari pentru o camera la un hotel celebru din New York, apoi a stat acolo gratis timp de 5 ani

11:40, 13.04.2024 - Un barbat a rezervat o noapte de cazare la un hotel din orașul New York, pentru care a platit 200,57 de dolari, dar a locuit acolo timp de 5 ani fara sa plateasca nimic in plus. Totuși, acum a fost arestat pentru frauda și risca sa ajunga la inchisoare, relateaza Business Insider.

George Lucas va primi Palme d'Or onorific la Festivalul de Film de la Cannes

10:20, 10.04.2024 - George Lucas, 79 de ani, parintele sagai "Razboiul Stelelor", va primi un Palme d'Or onorific la 25 mai, in cadrul ceremoniei de inchidere a celei de-a 77-a editii a Festivalului International de Film de la Cannes, in sudul Frantei, au anuntat marti organizatorii, potrivit news.ro


Ce parere ai despre aceasta stire?