Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primul aur olimpic la spadă feminin și un altul posibil la tenis ca un upercut pentru moraliști

Publicat:

Ce nu s-a vazut la TV în prima noapte care a meritat insomnia la Rio: niște românce câștiga împreuna, ceea ce este împotriva așteptarilor metafizice. Mai ales dupa eșecul de la individual. 

Paradoxul românesc e complet la Rio, pentru ca și a doua medalie e tot a unei echipe. Mergea si Tecau merg spre cea mai frumoasa victorie a lor de dubliști care, într-un mod straniu și de neînțeles, mai toata cariera și-au cautat alt partener... Când de fapt ei își erau suficienți.

Din acest punct de vedere,…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

WTA solicita echitate: Mai multe meciuri de tenis feminin in prime-time la French Open

23:21, 07.06.2024 - WTA a solicitat un program echilibrat de meciuri la Openul Franței, care sa le ofere jucatoarelor o parte echitabila de prime-time, dupa ce anul acesta, la Grand Slam, toate cele 11 meciuri din sesiunile de seara au fost jucate de barbați, potrivit Mediafax.

Fondul Suveran Saudit continua investițiile in tenis! PIF va sponsoriza și circuitul feminin

22:00, 21.05.2024 - Dupa ce in luna februarie a incheiat un parteneriat strategic cu circuitul masculin ATP, Fondul Suveran Saudit (PIF) va sponsoriza și WTA, circuitul profesionist feminin. Cnform unui comunicat dat publicitatii luni de WTA, PIF devine partener al clasamentului mondial al jucatoarelor si va lucra cu forul…

Tenis feminin. Gabriela Ruse a ratat calificarea in finala turneului Trophee Clarins (WTA)

19:30, 18.05.2024 - Jucatoarea romana de tenis Gabriela Ruse a ratat calificarea in finala turneului Trophee Clarins (WTA 125), de la Paris, dotat cu premii totale de 100.000 de euro, dupa ce a fost invinsa de americanca Emma Navarro, cu 6-0, 6-2.

Eliud Kipchoge, dublu campion olimpic la maraton, a povestit in lacrimi cum a cazut victima a abuzului online: „Am primit o mulțime de mesaje oribile”

22:51, 08.05.2024 - Eliud Kipchoge (39 de ani), campion olimpic la Rio și Tokyo, a spus intr-un interviu pentru BBC, care a avut loc in in locuința sa din Eldoret, ca s-a temut pentru viața familiei sale in timpul unei campanii de abuzuri online care l-a asociat in mod eronat cu moartea colegului sau kenyan Kelvin Kiptum.…

Australia si Japonia s-au calificat la turneul final de tenis feminin al Billie Jean King Cup

11:45, 13.04.2024 - Australia si Japonia s-au calificat sambata la turneul final al Billie Jean King Cup dupa ce au trecut de Mexic, respectiv de Kazahstan, informeaza AFP.La Brisbane, Australia, cu Samantha Stosur debutand in ipostaza de capitan nejucator, a invins Mexicul cu 4-0.

Romania abandonata. Inca o data! Cum a cazut echipa noastra de tenis feminin in derizoriu

08:35, 12.04.2024 - Echipa noastra de Billie Jean King Cup infrunta Ucraina, vineri și sambata, pe zgura verde de la Amelia Island (Florida). Acest duel, contand pentru accederea in turneul final, evidențiaza, inca o data, dezinteresul celor mai bune romance din circuitul WTA de a-și reprezenta țara.

Tenis de masa: Bernadette Szocs si Ovidiu Ionescu sunt campionii Romaniei la simplu

23:26, 22.03.2024 - Bernadette Szocs si Ovidiu Ionescu au castigat vineri titlurile de campioni nationali ai Romaniei pe anul 2024, la simplu feminin si respectiv masculin. Jucatoarea Bernadette Szocs (CSA Steaua Bucuresti) s-a impus in concursul feminin, dupa ce a invins-o in finala pe Irina Ciobanu (CS Rapid Bucuresti)…

Bianca Sosoi, pe podiumul național la tenis de camp, U10

11:05, 20.03.2024 - In perioada 16 - 17 martie, la Bucuresti, sub egida Federatiei Romane de Tenis, s-a desfasurat Cupa ARC PRO Tenis & GREE, un turneu de tenis dedicat echipelor U10, masculin si feminin, la care ACS „Nada Florilor" Falticeni a fost reprezentata de Bianca Sosoi. Jucatoarea din urbea de ...


Ce parere ai despre aceasta stire?