Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele simptome ale bolii care o macină pe Denisa Răducu! Când ar trebui să mergem de urgență la spital

Publicat:

Problemele grave de sanatate pe care le are au pus multa lume pe ganduri. O intrebare sta acum pe buzele tuturor: cum este posibil ca o persoana atat de tanara sa sufere de boli atat de grave? ne invata care sunt primele simptome, care sa ne trimita la doctor inainte de a fi prea tarziu.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sofer de autobuz, bagat in spital de un pasager

17:56, 29.04.2024 - Soferul unui autobuz de transport in comun din Timisoara a fost lovit de un pasager, in urma unui conflict izbucnit intre cei doi. Soferul a suferit o fractura de șold și a fost operat de urgența. Politistii il cauta pe agresor. Incidentul a avut loc pe strada Martirilor, unde intoarce autobuzul Expres…

Adrian Mititelu Junior, de urgența la spital! S-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Primele declarații!

10:26, 21.04.2024 - Adrian Mititelu Junior a ajuns de urgența la spital! Baiatul patronului de la FC U Craiova s-a intoxicat cu medicamente antidepresive. Iata care sunt primele declarații facute de tatal lui, Adrian Mititelu!

FOTO | Detalii infioratoare - Cum a fost ucisa micuța Danka: Filmul evenimentelor / Parinții copilului au fost transportați de urgența la spital

13:30, 04.04.2024 - In a zecea zi de cautare a micuței Danka, fata care a fost data disparuta in Serbia,  a venit cea mai proasta veste: fetița a fost ucisa. Acest lucru a fost anunțat de președintele sarb Aleksandar Vucic.

Un barbat din Vaslui a ajuns la spital cu arsuri grave pe jumatate din corp dupa ce a dat foc vegetației din curte

15:35, 03.04.2024 - Un barbat a suferit arsuri pe jumatate din corp dupa ce a dat foc vegetatiei uscate din curtea casei sale, intr-o comuna din Vaslui. In urma incendiului, au ars aproximativ 5.000 metri patrati de vegetatie uscata.

Caz șocant in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de infecție: ”Toata noaptea am...”

10:31, 03.04.2024 - Alerta in Timișoara! Zeci de elevi au fost duși de urgența la spital, cu simptome de intoxicație. Nu se știe de la ce a pornit totul, insa parinții sunt panicați și ingrojorați pentru santatea copiilor. Mai mulți profesori au aceleași simptome și nevoie de ingrijiri medicale.

Un elev din Arad a ajuns de urgența la spital, dupa ce a fost batut crunt de doi colegi. Adolescentul are rani grave

18:05, 27.03.2024 - Un elev din Arad a trait momente de coșmar marți dimineața, cand a fost batut cu bestialitate de doi colegi de liceu. Adolescentul a fost dus de urgența la spital, din cauza ranilor grave pe care colegii lui i le-au provocat. Cei doi agresori au probleme mari cu legea.

Primele simptome de diabet. Cand este momentul sa mergem la medic

06:05, 14.03.2024 - Diabetul zaharat este cea mai intalnita boala din Romania, datele oficiale aratand ca unul din zece romani sufera de aceasta afecțiune. Medicul Bianca Fasui, medic specialist Diabet zaharat nutriție și boli metabolice, spune care sunt primele semne specifice ale declanșarii acestei boli

O casa a explodat din cauza centralei, prin acumularea de gaze: Un barbat a ajuns la spital, cu arsuri

13:15, 03.03.2024 - O explozie cauzata de acumularea de gaze s-a produs, duminica, in camera centralei unei locuinte din localitatea argeseana Priboieni, un barbat suferind arsuri.Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges, a fost vorba despre o explozie urmata de incendiu,…


Ce parere ai despre aceasta stire?