Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele imagini cu Mirela Boureanu Vaida la ieşirea din spital! Cât de bine arată vedeta după ce a devenit mămică

Publicat:

Si-a dorit enorm sa devina mama, iar visul ei s-a împlinit vineri, la ora 8.02 minute, când a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa. Astazi, a fost externata si si-a dus minunea de copil acasa.

Însotita de sotul ei, care tinea în mâna cosul în care se afla , a stralucit la iesirea din spital. Ea a afisat o imagine fresh, semn ca se simte foarte bine, iar perioada de recuperare va fi una foarte scurta, caci a nascut natural.

si sotul ei Alexandru au devenit parinti…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Motivul pentru care Paula Seling a vrut sa se mute in Franța. Artista și-a deschis sufletul. „Nu am putut”

16:35, 28.04.2024 - Paula Seling, in varsta de 45 de ani, este una dintre cele mai iubite artiste din Romania. Cu o cariera de peste 25 de ani, vedeta a cucerit inimile tuturor cu vocea ei deosebita. Intr-un interviu acordat revistei VIVA!, Paula a scos la iveala amanunte mai puțin știute despre ea. De asemenea, vedeta…

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Star Matinal. Giulia Nahmany, despre cum și-a cunoscut soțul al semafor. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste pe care o traiește: "A fost ceva energetic..." / VIDEO

10:25, 08.04.2024 - Giulia Nahmany și-a intalnit sufletul pereche la semafor. L-a strigat, și de atunci sunt de nedesparțit. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste ca-n filme, intr-un interviu pentru Star Matinal.

Regulile dupa care Dana Rogoz iși educa cei doi copii. Ce spune despre relația cu soțul ei, Radu Dragomir. „Impune niște limite”

11:50, 20.03.2024 - Dana Rogoz și regizorul Radu Dragomir s-au casatorit in 2012 și au impreuna doi copii, Vlad, in varsta de 10 ani și Lia, in varsta de 4 ani. De cand copiii au venit pe lume, viața celor doi s-a schimbat total, insa au incercat sa gaseasca un echilibru. Actrița a povestit recent cum se imparte intre…

Primele declarații ale fiului pacientului care a fost legat de patul de spital, in Braila. Barbatul in varsta de 64 de ani a decedat: „Sa vedeți vanataile...”

17:21, 04.03.2024 - Fiul pacientului mort care a fost legat de patul de spital, in Braila, rupe tacerea! Barbatul il numește „mincinos” pe purtatorul de cuvant al spitalului, chirurgul Dragoș Voicu, și contrazice in totalitate declarațiile facute de acesta.

Oana Roman, primele declarații dupa ce Mioara Roman a fost inmormantata. Vedeta, recunoscatoare ca i-a avut alaturi pe cei apropiați in cea mai dificila zi / FOTO

15:40, 27.02.2024 - Ieri, Mioara Roman a fost inmormantata. Au fost momente grele pentru intreaga familie. Cele doua fiice, Oana și Catinca Roman au avut alaturi oameni apropiați, care au doar cuvinte de lauda la adresa Mioarei Roman, despre care persoanele dragi spun ca a fost un om deosebit.

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au refuzat sa participe la Power Couple. „A fost efectiv imposibil sa facem alegerea asta”

12:35, 06.02.2024 - Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu formeaza un cuplu de zece ani și au impreuna trei copii, pe Alexandru, Melissa și Iris. Prezentatoarea de la te cunosc de undeva! și soțul ei au primit propunerea de a participa la Power Couple, show care a inceput la Antena 1, insa au refuzat din doua motive.Alina Pușcaș…


Ce parere ai despre aceasta stire?