Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PRIMELE declarații făcute de bărbatul care e SUSPECTAT că l-a ucis pe Emi Pian: Nu sunt vinovat!

Publicat:

Barbatul suspectat ca l-a ucis pe a facut primele declarații. Acesta a fost dus la al Poliției Capitalei. Este vorba despre un tanar de 27 de ani, din clanul Rinu. Acesta a fost pana acum internat la din Capitala, sub paza. Acesta a declarat ca "Ma bucur ca am scapat cu viața. Sunt nevinovat".

Citește și; 'EROII' din prima linie: bolnava de cancer, LASATA SA MOARA pentru ca era infectata cu coronavirus .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Doua mașini facute zob pe o strada din capitala: Oamenii legii la fața locului

19:40, 07.04.2024 - Doua mașini implicate intr-un accident pe strada Miorița din capitala. In imaginile video aparute in mediu online se observa cum mașinile au fost grav avarite, iar la fața locului au intervenit oamenii legii. Deocamdata poliția nu a oferit detalii privind acest caz.

Primele declarații facute de barbatul care a gasit cadavrul unei femei pe camp, in Dambovița. Martorul nu era singur: „Am mers pana acolo și...” / VIDEO

17:36, 06.04.2024 - Un barbat care se intorcea de la munca a dat peste un cadavru pe un camp din Dambovița. Primele declarații furnizate de romanul care a gasit victima dezvaluie detalii cutremuratoare despre momentul descoperirii.

Primele declarații ale elevului injunghiat la o școala din București. Adolescentul a vorbit despre atacator: "Nu-l cunosc, mi-a dat un pumn ..."

19:20, 05.04.2024 - In cursul zilei de azi, elevul de clasa a X-a care a fost injunghiat de un alt tanar in curtea unui liceu din Capitala, a facut primele declarații despre incident. Ce a declarat adolescentul in ziua in care a fost externat din spital.

Primele declarații ale baiatului injunghiat in curtea unui liceu din Capitala. El a povestit ce s-a intamplat

14:16, 05.04.2024 - Elevul de 16 ani care a fost injunghiat in curtea unui liceu din Capitala a facut prima declarație dupa externare. Tanarul a povestit ca a fost atacat din senin și ca nu ii cunoaște pe agresori. Intre timp, unul dintre atacatori a fost arestat preventiv. 

Primele mișcari facute de Liverpool pentru era post Jurgen Klopp

18:05, 20.03.2024 - Liverpool a inceput deja sa faca primele mutari, dupa ce Jurgen Klopp (56 de ani) a anunțat ca din vara nu va mai fi antrenorul „cormoranilor”. Michael Edwards, fost director sportiv, a revenit pe Anfield și se va ocupa de restructurarea echipei și de toate operațiunile legate de fotbal. De asemenea,…

Femeie in stare grava, dupa ce a fost batuta in Centrul Vechi. Agresorul este cautat de Poliție

19:20, 25.02.2024 - O femeie a fost batuta in noaptea de sambata spre duminica și a fost gasita in stare de inconștiența in scara unui bloc din Centrul Vechi al Capitalei, a anunțat Poliția, care a precizat ca se fac verificari pentru infracțiunea de tentativa de omor.„La data de 25 februarie 2024, in jurul orei 05.40,…

Primele declarații ale celui mai nou transfer de la Dinamo: „Pot promite ca vom ramane in Liga 1”

20:26, 12.02.2024 - Atacantul kosovar Astrit Selmani (26 de ani), fotbalist cu 5 selecții in naționala statului Kosovo, a sosit in Romania și a dat primele declarații in calitate de jucator al lui Dinamo.  El a fost prezentat oficial sambata și e „salvatorul” pe care „cainii” il așteptau in atac, capitol la care sufera…


Ce parere ai despre aceasta stire?