Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primarul Nicolae Robu se folosește de centura Timișoarei pentru campania electorală. Ce filmuleţ a postat pe Youtube

Publicat:

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, continua sa faca apeluri pentru introducerea centurii de Sud in de Transport. In acest sens, Robu a declarat ca „guvernul nu reacționeaza la demersul special pe care in calitate de primar al orașului Timișoara l-am facut de includere in Planul General pentru Transporturi. Este de neconceput ca un astfel […] Articolul Primarul Nicolae Robu se folosește de centura Timișoarei pentru campania electorala. Ce filmulet a postat pe Youtube a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

De unde scoate bani Nicușor Dan pentru campania de publicitate electorala

13:40, 29.04.2024 - Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a precizat, luni, ca panotajul exterior, outdoor-ul, costa 180.000 de euro, iar el a platit o prima transa de 70.000 de euro, din banii primiti donatie de la cetateni, iar intelegerea cu USR este sa plateasca 100.000 de euro din restul de plata. ”Este o intelegere cu…

Publicitate fara reguli. Campania electorala a inceput in Arad de doua luni, cu doi candidați umbland, spun aceștia, …la propriile buzunare

12:10, 21.04.2024 - * In Arad nu exista un regulament pentru publicitate si afisaj (electoral sau nu), spun reprezentanții Primariei Arad, așa ca totul funcționeaza aici doar in... The post Publicitate fara reguli. Campania electorala a inceput in Arad de doua luni, cu doi candidați umbland, spun aceștia, …la propriile…

„Razboiul banilor“. Trump a strans peste 50 de milioane de dolari pentru campania electorala intr-o singura seara

11:15, 07.04.2024 - Fostul președinte republican al SUA Donald Trump a strans peste 50 de milioane de dolari pentru campania sa in timpul unui eveniment organizat sambata, 6 aprilie, in care l-a provocat inca o data la o dezbatere pe actualul lider democrat american Joe Biden, scrie Politico .

CNA a decis, campania electorala incepe pe 10 mai! Interdicțiile draconice impuse candidaților!

15:25, 04.04.2024 - Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis sa inceapa campania electorala pe posturile de radio si de televiziune, publice si private, pentru alegerile locale din iunie, pe data de 10 mai , ora 0.00, si sa se incheie pe 7 iunie, ora 7.00.

Reportaj. Lansarea candidatului PSD-PNL la Capitala, antrenament pentru campania electorala. Ce nu s-a vazut la TV

20:30, 20.03.2024 - Evenimentul de lansare a candidatului PSD-PNL pentru Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, a aratat un competitor gata sa intre in discuții despre dezvoltarea Bucureștiului, dar și in clinciuri politice, fiind insa susținut de pe margine de o adevarata galerie de partid.

Modestie electorala

14:15, 20.03.2024 - Interviu cu Dumitru Jeanu, primarul PMP din Costinești și consilierul local PSD, Adrian Condari.   Sursa video: Youtube/focuspress The post Modestie electorala appeared first on Știri online, ultimele știri, presa online, ziar online - Sursazilei.ro .

Stanescu: Firea va fi pe lista la europarlamentare si va coordona alaturi de Burduja campania electorala pe Capitala

16:50, 19.03.2024 - Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a declarat marti ca Gabriela Firea va fi pe lista comuna PSD-PNL la europarlamentare si va coordona alaturi de Sebastian Burduja campania electorala pe Capitala, fiind de parere ca medicul Catalin Cirstoiu are prima șansa la alegerile din 9 iunie.

Cum va reuși Gabriel Lazany sa impace indatoririle de la spital cu campania electorala:

17:15, 14.03.2024 - Gabriel Lazany, managerul Spitalului Clinic Județean de Urgența Bistrița, și-a anunțat ieri candidatura pentru Primaria Bistrița, la alegerile locale din iunie. Cum va reuși sa impace indatoririle de la spital cu campania electorala: Ieri, in fața noii cladiri a Spitalului Clinic Județean de Urgența,…


Ce parere ai despre aceasta stire?