Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primarul Flutur la inaugurare: Suntem absolut convinși că Botoșaniul va fi pe harta turistică a țării - VIDEO

Publicat:

La finalul turului pe la toate obiectivele din parcul Cornișa, oaspeții și toți cei care au contribuit la aceasta investiție au ajuns in incinta patinoarului unde a fost amenajata o scena pe care au fost invitate sa vorbeasca oficialitațile.

Citeste articolul mai departe pe botosaneanul.ro…  

Sursa articol: botosaneanul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Harșovschi pune Suceava pe harta florala a țarii. ”Echipele municipalitații continua și in acest an plantarea a 350.000 de fire de flori” (FOTO)

13:50, 30.04.2024 - Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, pune orașul pe harta florala a țarii. El a anunțat ca pe raza localitații vor fi plantate 350.000 de fire de flori. ”Pentru ca spațiile verzi sa fie cat mai colorate, in paralel cu plantarea arborilor de diferite specii, echipele municipalitații…

HARTA Cod galben de ninsori abundente. Meteorologii anunța unde se va depune strat nou de zapada. In restul țarii va ploua

10:30, 21.04.2024 - Meteorologii au emis un cod galben de ninsori in zonele inalte de munte din 13 județe, acolo unde se va depune un strat nou de zapada. De asemenea, ei anunța ca ploile vor cuprinde toata țara.

Judetele tarii, impartite in sfere de influenta ale interlopilor. Harta clanurilor din estul Romaniei

15:55, 17.04.2024 - Clanurile interlope din Romania sunt cunoscute de ani de zile si isi impart sferele de influenta in functie de judetele in care activeaza. Moartea lui Costel Corduneau a adus din nou in prim-plan acest aspect.In judetul Iasi, lumea interlopa este dominata de clanul Corduneanu.

Cel mai nou pamant din Europa se afla in Romania. E un loc magic, a schimbat harta tarii noastre

16:35, 09.04.2024 - Un petic mic de teren are o valoare uriașa. Este un loc magic, dar in care oamenii nu au voie sa puna piciorul. Imaginile surprinse cu ajutorul dronelor sunt magnifice. Povestea fascinanta a locului care schimba harta țarii noastre și care este, de fapt, cel mai nou pamant din Europa. Un loc spectaculos,…

Atenționare meteorologica de ultima ora. Cod galben de vant puternic in mai multe regiuni ale țarii HARTA

13:25, 28.03.2024 - Meteorologii au emis noi atenționari pentru vant puternic și furtuni, valabile pentru joi și vineri in diverse regiuni ale țarii. Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) informeaza ca fenomenele meteorologice vor afecta mai ales nordul și centrul țarii.

Dupa 35 de ani de promisiuni și amanari se deschide primul drum expres din vestul țarii. Prima inaugurare in an electoral - 19 km de drum de legatura Oradea-Autostrada Transilvania.

13:40, 18.03.2024 - Pana la finalul lunii martie va fi inaugurat primul segment de drum expres pe o distanța de 19 km intre Oradea și Autostrada Transilvania, o „reușita” anunțata de CNAIR in an electoral, dupa 35 de ani de amanari.

Un gratar la Cornișa s-a transformat intr-un scandal potolit cu jandarmii. Isprava a doi prieteni puși pe harța

14:50, 26.02.2024 - Un gratar la Cornișa s-a transformat intr-un scandal potolit cu jandarmii. Isprava a doi prieteni puși pe harța Sambata seara, jandarmii botoșaneni i-au intocmit unui barbat in varsta de 23 de ani acte de sesizare a organelor de urmarire penala sub aspectul savarșirii infracțiunii de deținere de droguri…

Viituri și inundații in vestul țarii, incepand de luni - HARTA

13:16, 04.02.2024 - Ca urmare a precipitatiilor prognozate in aceasta perioada, a cedarii apei din stratul de zapada si propagarii acesteia, specialiștii de la Institutul Național de Hidrologie și Gospodarire a Apelor au stabilit cod portocaliu și cod galben pe mai multe rauri din bazinele hidrografice din vestul țarii.


Ce parere ai despre aceasta stire?