Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima reacție a Loredanei Chivu după mesajul controversat pe care l-a postat! Blodina s-a despărțit de iubit. ”Nimic nu-i prea greu”

Publicat:

s-a desparțit din nou! Vedeta a publicat in urma cu o zi un mesaj controversat pe pagina sa de socializare prin care și-a anunțat separarea de cel cu care se iubea, insa acum vine cu o noua postare ce imediat ne-a atras atenția.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

O vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el

12:51, 02.04.2024 - Dupa ce a fost acuzata de „tradare”, o vedeta K-pop și-a cerut scuze fanilor pentru ca are un iubit și apoi s-a desparțit de el. Karina, așa cum este cunoscuta in lumea divertismentului, a renunțat la relația cu actorul Lee Jae-wook, pe care o facusera publica in urma cu aproape doua luni, scrie BBC.

Ce se intampla cu locuința in care Carmen Grebenișan și soțul ei locuiau, dupa ce vedeta a anunțat ca s-au desparțit! De ce au ajuns la divorț

15:50, 23.03.2024 - Carmen Grebenișan a anunțat in urma cu puțin timp ca ea și Alex Militaru divorțeaza! Iata ce se va intampla cu locuința in care influencerița și soțul ei locuiau impreuna. Mesajul postat de vedeta pe rețelele de socializare.

Veste importanta pentru Laurette de la tribunal. Vedeta a oferit prima reacție dupa verdict: ‘Știam din prima secunda’

16:11, 13.03.2024 - Victorie pentru Laurette! Vedeta se lupta de mult timp sa dovedeasca tratamentele negre la care a fost supusa și acum a reușit. Vedeta a primit un verdict favorabil și nu iși mai incape in piele de bucurie. Ce au hotarat judecatorii cu privire la agresorul vedetei. Marian Tatic, dupa gratii Marian Tatic,…

De ce s-au desparțit Oana Roman și Cornel Pasat. Care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi: „Relația noastra s-a stricat din cauza…”

18:35, 08.03.2024 - De curand, in cadrul unui interviu de tip podcast, Oana Roman a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Cornel Pasat. Iata care a fost adevaratului motiv al separarii dintre cei doi! Vedeta a facut declarațiile momentului.

Xtra Night Show. Oana Ionița, prima reacție dupa victoria in instanța impotriva tatalui copiilor ei: ”Am incercat sa...” / VIDEO

23:40, 27.02.2024 - Oana Ionița a facut primele declarații, dupa victoria din instanța in procesul cu fostul ei soț! Vedeta a dezvaluit ce greșeli considera ca a facut pana acum și de ce a trecut prin toate problemele care au pus-o in fața unor situații dificile.

Prima reacție a lui Naomi Hedman, dupa ce Florin Ristei a anunțat ca s-au desparțit. Mesajul cu subințeles pe care l-a postat fosta logodnica a artistului / FOTO

12:10, 20.02.2024 - Naomi Hedman a avut o prima reacție, dupa ce Florin Ristei a anunțat ca s-au desparțit. Fosta logodnica a artistului a publicat un mesaj cu subințeles. Iata ce a postat fosta partenera a celebrului cantareț pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?