Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima reactie a BIANCAI DRAGUSANU dupa ce a nascut! Ce a spus iubita lui VICTOR SLAV

Publicat:

Desi operatia de cezariana era programata abia maine, si-a adus mai devreme pe lume fetita, din cauza problemelor aparute in ultimele zile. Cu toate ca a avut emotii imense, Bianca a nascut o fetita sanatoasa, care a cantarit 3.250 kilograme si al carei nume nu a fost inca decis, cu toate ca au mai multe propuneri. La scurt timp dupa nastere, a facut prima declaratie: „Ce sa fac, sunt ametita!”, a spus iubita lui , scrie cancan.ro. „ inca este acolo. Am intrat in sala, am fost in sala de operatii. Am alergat continuu. Sunt foarte pregatit…

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Claudia Patrașcanu, reacție in exclusivitate dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca fostul ei soț și Bianca Dragușanu au plecat cu toți copiii in vacanța: "E drept raspunzator..."

17:41, 04.04.2024 - La scurt timp dupa ce SpyNews.ro a publicat imaginile care arata ca Gabi Badalau și Bianca Dragușanu au plecat in vacanța cu micuții pe care ii au din casatoriile anterioare, Claudia Patrașcanu a avut o prima reacție.

Corina Caciuc a nascut! Laurențiu Reghecampf a devenit tata pentru a patra oara! / FOTO

20:55, 31.03.2024 - Veste bomba in showbiz-ul romanesc! Corina Caciuc a nascut in urma cu puțin timp! Laurențiu Reghecampf a devenit tata pentru a patra oara! Iubita lui a publicat și prima imagine de la cel mai frumos moment! Iata ce mesaj emoționant a transmis!

Fetita din imagine a devenit o cantareata tare iubita in Romania. Si tatal ei e celebru, iti dai seama cine este?

12:40, 22.03.2024 - Știm ca iți plac provocarile, așa ca, ne-am gndit sa vedem daca iți dai sesama cine este fetita din imagine. ca un prim indiciu, iți spunem ca a devenit o cantareata tare iubita in Romania, la fel și tatal ei, fiind celebru. Iti dai seama cine este fetita din imagine? Daca nu,

Cristi Tanase a devenit tata pentru prima oara. Adina Maria, soția fostului fotbalist, a nascut o fetița

12:00, 12.03.2024 - Cristi Tanase, in varsta de 37 de ani, a devenit tata pentru prima oara, alaturi de Adina Maria, soția lui, care a nascut o fetița superba. Aceasta a anunțat pe rețelele de socializare ca micuța a venit pe lume pe data de 10 martie 2024.

Maluma a devenit tata! Iubita celebrului cantareț a nascut o fetița: „Cel mai mare vis” / FOTO

21:40, 10.03.2024 - Maluma are toate motivele sa radieze de bucurie! Celebrul cantareț a devenit tata pentru prima oara. Iubita cunosocutului artist a nascut o fetița. Ce fotografii emoționante a postat pe o rețea de socializare.

Victor Slav și iubita lui, prima reacție dupa ce s-a anunțat ca vor participa la Asia Express 2024: „Sper ca plecam intregi la cap”. Ce i-a determinat sa accepte provocarea

14:41, 27.02.2024 - Victor Slav și iubita lui, Selina, formeaza una dintre echipele care au acceptat provocarea lansata de Asia Express 2024. Cei doi vor porni in doar cateva zile pe Drumul Zeilor, o experiența despre care amandoi spun ca este inedita.

Dana Budeanu, reacție dura la adresa Biancai Dragușanu: ‘Trebuie sa inventeze mereu ceva’

16:00, 15.02.2024 - Noua intervenție pe care a suferit-o vedeta, in urma careia a aparut pentru o vreme, in public, cu o cagula ce ii ascundea chipul, a atras o serie de comentarii. Dana Budeanu nu a ezitat sa spuna exact ce crede – reacție dura la adresa Biancai Dragușanu. Bianca Dragușanu, in vizorul Danei Budeanu De…

O femeie din raionul Singerei a nascut o fetița, in drum spre maternitate: Familia are inca 4 copii

17:10, 12.02.2024 - O femeie de 38 de ani din satul Pepeni, raionul Singerei, a nascut in timp ce era transportata spre maternitate, in mașina ambulanței. Femeia a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, aceasta mai are acasa inca 4 copii.


Ce parere ai despre aceasta stire?