Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima apariție la TV a lui Liviu Arteni, după moartea Israelei. Adevărul despre averea fostei soții. "Nu eram cu ea pentru bani"

Publicat:

si-a facut pentru prima oara apariția la televizor, dupa moartea regretatei femei de afaceri. Fostul soț al a venit la "Agenția vip" și a spus adevarul despre averea regretatei sale sotii, dar si ce mostenire i-a lasat, de fapt, femeia de afaceri.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat și-a inscenat moartea ca sa scape de pensia alimentara. Cați bani ii datoreaza fostei soții

16:30, 09.04.2024 - Un barbat din SUA a recunoscut ca și-a inscenat moartea și a falsificat mai multe acte ca sa scape de ințreținerea propriului copil, dupa ce a divorțat de soția sa. Iata cați bani trebuie sa ii plateasca fostei partenere!

Dragoș Savulescu duce o viața de lux in Italia alaturi de Angela Martini, dar nici fostei soții nu ii merge rau! Rodica Ghionea, apariție rara. Cine i-a ținut companie / PAPARAZZI

22:50, 27.03.2024 - Au trecut ani buni de cand Dragoș Savulescu și Rodica Ghionea au divorțat. Fiecare și-a refacut viața de atunci. In timp ce afaceristul este in Italia, alaturi de Angela Martini, cu care este casatorit din 2017, nici fosta lui soție nu o duce rau, din contra. Cum arata viața Rodicai Ghionea in prezent.

Ce s-a intamplat cu averea regretatei Ileana Ciuculete, dupa 7 ani de la moartea interpretei?

19:55, 14.03.2024 - Dupa moartea artistei, atenția s-a indreptat și catre averea pe care a lasat-o in urma.Potrivit unor surse apropiate familiei, moștenirea Ilenei Ciuculete a devenit subiect de disputa intre cei apropiați, cu fiii sai, Cristian și Mugurel Sfetcu, fiind implicați intr-un proces indelungat pentru stabilirea…

7 ani de la moartea Ileanei Ciuculete. Ce s-a intamplat cu averea regretatei artiste de muzica populara

13:20, 14.03.2024 - Astazi se implinesc 7 ani de cand Ileana Ciuculete s-a stins din viața. Ce s-a intamplat cu averea regretatei artiste de muzica populara. De unde a luat cantareața boala care i-a adus moartea repede.

Petre Roman, primul mesaj dupa moartea fostei soții, Mioara Roman: ”Acum poate ca e mai ușor” 

13:20, 26.02.2024 - Mioara Roman a suferit un stop cardiac cu doua luni inainte de a implini 84 de ani. Mioara Roman suferea de Parkinson și alte boli, drept pentru care a fost internata la azil, ca sa beneficieze de asistența medicala permanenta.Petre Roman, primul premier al Romaniei post-decembriste, și Mioara Roman…

Știrile Antena Stars. Singura declarație a lui Petre Roman, dupa moartea fostei sale soții, Mioara Roman. Cum a primit vestea: ”Imi pare foarte rau” / VIDEO

14:11, 23.02.2024 - Petre Roman a reacționat, in exclusivitate, dupa moartea Mioarei Roman! Vestea tragica a adus multa suferința in sufletul tuturor celor care au cunoscut-o, inclusiv al fostului ei soț! La cateva ore dupa ce a aflat ca Mioara Roman s-a stins din viața, Petre Roman a facut singura declarație despre tragedie!

Petre Roman, primele declarații dupa moartea fostei sale soții, Mioara Roman. Ce decizie urgenta a luat

12:30, 23.02.2024 - Petre Roman a avut o prima reacție, dupa ce s-a aflat public ca fosta lui soție, Mioara Roman, a murit. Mama Oanei Roman s-a stins la varsta de 83 de ani, la caminul de batrani din Snagov, unde era internata de cateva luni. Iata ce decizie urgenta a luat fostul premier al Romaniei!

Acces Direct. Nelu, la capatul puterilor, din cauza fostei soții? S-au desparțit de ani buni, dar nu au ajuns sa imparta și averea / VIDEO

18:40, 12.02.2024 - Nelu și fosta lui soție s-au desparțit in urma cu 20 de ani, dar nici in prezent nu au ajuns sa iși imparta bunurile. Barbatul susține ca a fost parasit de partenera lui și ca l-ar fi ajutat inclusiv pe fostul cumnat de la care trebuia sa primeasca bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?