Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prim-ministrul Serbiei avertizează că există riscul unui conflict armat în Kosovo

Publicat:

, , a avertizat, miercuri, ca in Kosovo exista riscul izbucnirii unui conflict armat din cauza intensificarii tensiunilor intercomunitare, pledand insa pentru actiuni de mentinere a pacii. „Trebuie sa facem totul, noi toti, pentru a incerca sa mentinem pacea. Intr-adevar, suntem in pragul unui conflict armat din cauza masurilor unilaterale ale autoritatilor de […] -ministrul Serbiei avertizeaza ca exista riscul unui conflict armat in Kosovo a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Conflict intre vecinii unui bloc din Cluj din cauza unui cațel: ,,Ne dispera pe toți cu latratul/Doamna a zis ca este batrana și sa o mai suportam un pic”

09:40, 24.04.2024 - Viața la bloc nu este deloc simpla. In Grigorescu marul discordiei intre locatarii unui bloc este cainele unei femei. Vecinii susțin ca latratul animalului terorizeaza tot blocul și cer ca proprietara acestuia sa fie sancționata.  Deși ar fi primit deja un avertisment verbal, potrivit vecinilor,…

Pierde Ucraina razboiul cu Rusia din cauza SUA? Șeful NATO avertizeaza: 'Asta are consecințe!'

06:05, 04.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, se asteapta ca legislativul american sa ia cat mai curand o decizie in sensul deblocarii ajutorului militar pentru Ucraina, intrucat este in interesul de securitate al SUA ca Putin sa nu castige razboiul. El a spus la sosirea la reuniunea ministrilor…

(VIDEO) O fetița de 8 ani, singura supraviețuitoare a unui accident de autobuz din Africa de Sud. 45 de oameni au murit

10:36, 29.03.2024 - Un grav accident rutier s-a petrecut in Africa de Sud an urma caruia 45 de oameni au murit, doar o fetița de 8 ani a scapat cu viața. Un autobuz a lovit parapetul unui pod și a cazut intr-o rapa, unde a luat foc, a anunțat joi departamentul de transport al țarii. Imaginile scenei difuzate de canalul…

Trump avertizeaza ca Israelul pierde „mult sprijin” la nivel global din cauza razboiului din Gaza: „Trebuie sa se termine”

23:05, 25.03.2024 - Fostul presedinte american Donald Trump a declarat, intr-un interviu acordat unei publicatii israeliene, ca Israelul trebuie sa „incheie” razboiul din Fasia Gaza, deoarece pierde „mult sprijin” la nivel global, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Un ministru britanic pune la indoiala versiunea guvernului rus asupta atacului armat de la Moscova

13:40, 24.03.2024 - Ministrul britanic de finante Jeremy Hunt a pus duminica la indoiala versiunea presedintelui rus Vladimir Putin dupa atacul sangeros de vineri seara de la periferia Moscovei, spunand ca are "foarte putina incredere" in ceea ce a spus guvernul rus.

Ora și amenințarea dinspre Moscova. Zaharova avertizeaza cu un razboi european dand vina pe alții

19:05, 13.03.2024 - In stilul sau obișnuit, Moscova amenința cu extinderea razboiului din Ucraina susținand ca acest lucru s-ar intampla nu din cauza sa, ci din cauza faptului ca Occidentul ar merge „pe marginea prapastiei” prin susținerea acordata țarii invadate de forțele armate ale Rusiei.

Directorul general APIA, demis din funcție de ministrul Agriculturii

09:00, 21.02.2024 - Ionuț Lupu, directorul general al Agenției de Plați și Intervenție pentru Agricultura, a fost demis din funcție marți seara de catre ministrul Agriculturii, Florin Barbu, din cauza intarzierilor la plata a subventiilor catre fermieri si a blocajului din sistem. „Am semnat ordinul de demitere al directorului…

Germania avertizeaza ca Europa și NATO trebuie sa se pregateasca de un „conflict de zeci de ani” cu Rusia

21:11, 17.02.2024 - Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a avertizat, sambata, intr-un discurs sustinut la Conferinta de securitate de la Munchen, ca tarile europene si alianta NATO trebuie sa se pregateasca pentru un conflict de zeci de ani cu Rusia.


Ce parere ai despre aceasta stire?