Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prim-ministrul Florin Cîţu anunţă că în luna iunie vor fi şi alte relaxări

Publicat:

Prim-ministrul anunta ca in luna iunie vor fi si alte relaxari  

Prim-ministrul Florin Cîtu da asigurari ca de luna viitoare vor exista si alte relaxari ale masurilor anti-COVID.

Seful Guvernului a sugerat miercuri ca acest lucru nu depinde în mod esential de atingerea tintei de 5 milioane de persoane vaccinate.

De altfel, coordonatorul de Imunizare anti-COVID, Valeriu Gheroghita, considera ca e putin probabil sa se ajunga la acest obiectiv pâna la 31 mai.

El anticipeaza ca înca tinta va fi atinsa cu siguranta…

Citeste articolul mai departe pe romania-actualitati.ro…  

Sursa articol: romania-actualitati.ro


Stiri pe aceeasi tema

Legea cetațeniei Moldovei va fi inasprita. Obligativitatea cunoașterii limbii romane

11:01, 25.04.2024 - Legea cetațeniei Republicii  Moldova  va fi inasprita. Potrivit directorului Agenției Servicii Publice, Mircea Eșanu, noile modificari vor fi inaintate Guvernului pana la sfarșitul lunii mai. Șeful ASP nu exclude faptul ca in lege va fi introdusa obligativitatea cunoașterii limbii romane pentru cei…

Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina: Lavrov anunța ca razboiul continua

18:40, 19.04.2024 - Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat vineri ca Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina nici macar in eventualitatea reluarii negocierilor de pace, transmite agentia EFE, potrivit Agerpres.

Marcel Ciolacu taie in carne vie: șeful Guvernului anunța reorganizarea MAE

22:45, 18.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a transmis reprezentantilor comunitatii de romani din Emiratele Arabe Unite ca prin noua reorganizare consulara preconizata la Ministerul de Externe autoritatile de la Bucuresti urmaresc sa se ridice la nivelul asteptarilor romanilor din afara granitelor.

Iranul anunța ca atacul asupra Israelului si-a atins toate obiectivele: „Nu avem nicio intenție de a continua operațiunea”

11:20, 14.04.2024 - Seful fortelor armate iraniene a afirmat duminica aceasta ca atacul intreprins in timpul noptii impotriva Israelului „si-a atins toate obiectivele”, precizand, totodata, ca niciun centru urban sau economic nu a fost vizat de dronele si rachetele iraniene, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Peter Szijjarto: Poziția Ungariei cu privire la criza din Gaza este clara și neschimbata

09:55, 12.03.2024 - Poziția Ungariei cu privire la criza din Gaza este clara și neschimbata, a scris Peter Szijjarto, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Ministrul ungar de externe a reiterat pentru ministrul Afacerilor Diasporei al Guvernului israelian, Amichai Chikli, ca Ungaria condamna cat mai ferm posibil…

Ministrul de finanțe britanic Jeremy Hunt anunța cum va fi bugetul prezentat miercuri de guvernul conservator

05:20, 04.03.2024 - Duminica, ministrul de finanțe britanic Jeremy Hunt a declarat ca bugetul pe care guvernul conservator il va dezvalui miercuri va fi "prudent și responsabil", sugestia fiind ca nu sunt prevazute reduceri mari de taxe inaintea alegerilor legislative de peste cateva luni, conform AFP, citat de AGERPRES.…

Israelul anunța un nou termen limita pentru inceperea ofensivei impotriva orașului Rafah

10:51, 19.02.2024 - Ministrul israelian Benny Gantz, membru al cabinetului de razboi al premierului Benjamin Netanyahu, a avertizat duminica ca Israelul va lansa o ofensiva impotriva orașului Rafah daca ostaticii israelieni deținuți in Gaza nu vor fi eliberați pina la inceputul Ramadanului, transmite AFP, citata de Agerpres.…


Ce parere ai despre aceasta stire?