Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prietenul lui Victor Socaciu rupe tăcerea după moartea lui: „Soția lui mi-a spus că era foarte rău” (exclusiv)

Publicat:

Moartea lui a lasat in urma multa durere și tristețe, atat printre cunoscuții și apropiații artistului, cat și pentru fanii acestuia. , solistul nascut orb, este sfașiat de durere dupa ce a auzit vestea morții cantarețului. El și au legat o prietenie frumoasa la , in urma cu 40 […] The post Prietenul lui rupe tacerea dupa moartea lui: „Soția lui mi-a spus ca era foarte rau” (exclusiv) appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lacrimi și durere dupa moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferința, dupa ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viața: ”Ai fost un om...”

19:35, 26.05.2024 - Este doliu in familia celebrului Iosif ROtariu! Soția lui, Dana Rotariu, s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

Ileana Stana Ionescu și soțul ei, Andrei Ionescu, deplang moartea actorului Costel Constantin: „Soția l-a așteptat in cer, n-a putut trai fara ea” EXCLUSIV

16:21, 22.05.2024 - Costel Constantin a fost unul dintre cei mai respectați și iubiți actori romani, cu o cariera impresionanta in teatru, film și televiziune. Nascut pe 20 octombrie 1942, in Galați, acesta a demonstrat, de-a lungul decadelor, o versatilitate remarcabila și o profunda pasiune pentru arta dramatica, contribuind…

Alina Marymar, durere uriașa dupa moartea nepotului ei. Lucas a avut o relație speciala cu fiica lui Tzanca Uraganu / FOTO

13:06, 19.05.2024 - Alina Marymar sufera enorm dupa moartea nepotului ei. Potrivit unei imagini postate de soția lui Tzanca Uraganu pe rețelele de socializare, Lucas a avut o relație foarte speciala cu verișoara lui și a iubit-o inca din primul moment.

Ambasadorul Rusiei la București și-a incheiat mandatul dupa moartea soției / Valeri Kuzmin a plecat definitiv la Moscova

18:10, 11.04.2024 - Ambasadorul Federatiei Rusiei la Bucuresti, Valeri Kuzmin, si-a incheiat misiunea diplomatica in Romania si a plecat definitiv la Moscova.Soția ambasadorului Federației Ruse in Romania, Valeri Kuzmin, a murit marți dimineața, pe fondul unor probleme medicale.

Mesaje de durere dupa moartea Sarei, adolescenta care a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov. Prietenii ei nu știau cu ce probleme se confrunta: ”Ai fost...”

10:35, 08.04.2024 - O adolescenta de 15 ani a avut un sfarșit tragic. Sara a murit dupa ce a cazut de la etajul 8 al unei cladiri. Moartea ei a lasat multa durere in sufletele prietenilor ei, care nu știau cu ce probleme se confrunta. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje de durere.

Soția lui Marius Țepeliga, distrusa de durere dupa moartea lui. Andreea Neagoe l-a vizitat la mormant / VIDEO

15:25, 01.04.2024 - Soția lui Marius Țepeliga nu iși mai gasește liniștea, de cand lautarul s-a stins din viața. Andreea Neagoe a transmis un nou mesaj dureros, prin care a exprimat cat de mult sufera in urma morții lui. Soția lui l-a vizitat la mormant.

Surorile lui Gabi Stangau, distruse de durere la o luna de la moartea violonistului: „Ce dor imi e sa te mai vad...”. Cum vrea familia sa ii pastreze vie amintirea

09:35, 20.03.2024 - A trecut mai bine de o luna de cand Gabi Stangau și-a gasit sfarșitul intr-un mod tragic. Familia lui trece prin momente cumplite de cand violonistul a murit, iar apropiații vor sa ii pastreze vie amintirea.

Soția lui Gabi Stangau, devastata de durere și la o luna de la moartea lui! Diana nu iși gasește liniștea: ”Totul este bucați” / FOTO

13:00, 17.03.2024 - S-a implinit o luna de la moartea lui Gabi Stangau, iar familia lui ii duce dorul in fiecare zi. Soția artistului, Diana, este devastata de durere și nu iși mai gasește liniștea in lipsa lui. Diana a scris un mesaj emoționant in memoria soțului ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?