Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Președinții Chinei și Coreei de Sud se vor întâlni săptămâna viitoare în marja summitului APEC din Vietnam

Publicat:

Președintele sud-coreean, Moon Jae-In, se va intalni saptamana viitoare cu omologul sau chinez, , in marja Forumului de cooperare economica Asia-Pacific (APEC), intr-un context de deteriorare a relațiilor bilaterale in urma desfașurarii scutului american antiracheta, a anunțat marți Seulul, preluat de AFP.

Bejingul a adoptat o serie de masuri contra companiilor sud-coreene și a interzis excursiile organizate pentru turiști în aceasta țara, decizii percepute ca fiind de retorsiune economica dupa instalarea în Coreea de Sud a sistemului american

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Recep Erdogan critica dur Eurovision: „Nu mai poți intalni o persoana normala la acest concurs”

18:50, 21.05.2024 - Presedintele turc Recep Erdogan a criticat concursul de cantece Eurovision, acuzand evenimentul ca ar incuraja „neutralizarea genului” și ca nu mai poți intalni o „persoana normala” la astfel de evenimente, relateaza agenția Associated Press, potrivit hotnews.ro .

Xi Jinping: Ungaria, „model” de relații diplomatice UE-China

11:51, 11.05.2024 - Președintele chinez Xi Jinping a declarat in timpul unei vizite in Ungaria ca Beijingul iși imbunatațește legaturile diplomatice cu Ungaria pentru a obține un parteneriat „pe toate planurile”. „Suntem dispuși sa luam acest lucru ca pe un nou punct de plecare pentru a impinge relațiile bilaterale și…

Biden se va intalni cu regele Iordaniei saptamana viitoare, la Casa Alba

23:15, 03.05.2024 - Presedintele american Joe Biden il va primi pe regele Abdullah al II-lea al Iordaniei saptamana viitoare, la Casa Alba, a anuntat vineri purtatoarea sa de cuvant, Karine Jean-Pierre, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Joe Biden, mult mai increzator ca il poate invinge pe Trump. Pe ce se bazeaza președintele american

14:36, 27.04.2024 - In ultimele saptamani, Joe Biden și-a exprimat in discuții private increderea ca va caștiga cursa prezidențiala din noiembrie, au dezvaluit sub rezerva anonimatului trei persoane la curent cu comentariile sale, relateaza NBC News.

Președintele chinez Xi Jinping: China și SUA ar trebui sa fie parteneri, nu rivali

13:10, 26.04.2024 - Președintele chinez Xi Jinping s-a intalnit cu secretarul de stat al SUA Antony Blinken. Intalnirea are loc in timpul vizitei pe care Blinken o face in China. Liderul chinez a spus ca SUA și China ar trebui sa fie parteneri, nu rivali, informeaza Mediafax.

Cancelarul german Olaf Scholz discuta cu președintele chinez Xi Jinping despre cum pot contribui la „o pace dreapta in Ucraina”

12:41, 16.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a anuntat marti discutii despre o „pace dreapta” in Ucraina cu presedintele chinez Xi Jinping, in cadrul unei intalniri la Beijing, unde l-a primit in finalul unei vizite de trei zile in China, primul partener comercial al Germaniei, informeaza AFP, relatat de News.ro. 

Serghei Lavrov a ajuns in China

06:50, 08.04.2024 - Seful diplomatiei ruse, Serghei Lavrov, a sosit luni in China, au anuntat serviciile sale, pentru o vizita oficiala vizand intarirea legaturilor cu Beijingul, partener diplomatic si economic cheie al Moscovei, noteaza AFP. Ministerul rus de Externe a anuntat pe reteaua X ca Serghei Lavrov a aterizat…

Irakul va incepe noi exploatari de gaze in 2024

01:15, 06.03.2024 - Președintele irakian, Abdul Latif Rashid, a declarat ca Irakul intenționeaza sa inceapa noi proiecte de gaze in 2024 pentru a-și crește producția de gaze naturale și pentru a-și reduce progresiv importurile de gaze, scrie iraqinews.com. Remarcile lui Rashid au avut loc in timpul participarii sale…


Ce parere ai despre aceasta stire?