Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preşedintele Isaac Herzog acuză BBC de o relatare ”atroce” a confictului Hamas-Israel. ”Ce alt tip de tortură doresc ei înainte de a decide că Hamas este organizaţie teroristă?”

Publicat:

a acuzat postul public britanic BBC de o relatare 'atroce' a conflictului Hamas-Israel in urma deciziei corporatiei de a nu identifica Hamas drept organizatie terorista, relateaza joi PA Media/DPA.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Principalul rival al lui Erdogan, pe poziții radical diferite: Hamas este o organizație terorista, a comis acte de terorism (VIDEO)

00:36, 29.04.2024 - Primarul Istanbulului, Ekrem Imamoglu, un rival al președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, numește Hamas un grup terorist și spune ca Turcia este "profund intristata" de masacrul din 7 octombrie, intr-un interviu acordat CNN.

Simpozionul regional 'Europa, mass-media si stirile false' - deschis la Bucuresti; Daniela Coman: Participam la o educatie a publicului

12:40, 18.04.2024 - Simpozionul "Europa, mass-media si stirile false", organizat de filiala din Romania a Uniunii Presei Francofone (I'UPF), cu sprijinul Institutului Francez din Romania, si care reuneste aproape o suta de jurnalisti, directori de trusturi media europene si studenti din 19 tari, s-a deschis, joi, la Universitatea…

Biserica Ortodoxa Rusa va fi declarata organizație terorista in Estonia. Moscova: „Toate semnele de boala mintala sunt evidente. Papa va comunica cu teroristii?”

19:55, 12.04.2024 - Ministrul de Interne al Estoniei a propus declararea Bisericii Ortodoxe Ruse drept organizație terorista. Patriarhia Moscovei a numit declaratia drept „teatrul absurdului”, scrie observatornews.ro .

Biserica Ortodoxa Rusa, 'organizație terorista' in Estonia?

18:55, 12.04.2024 - Ministerul de Interne al Estoniei va propune Parlamentului sa declare Patriarhia Ortodoxa de la Moscova drept organizatie terorista, a declarat joi ministrul Lauri Laanemets la postul public de televiziune, conform News.ro.

Estonia se pregatește sa declare Biserica Ortodoxa Rusa drept „organizație terorista”

14:50, 12.04.2024 - Ministerul de Interne al guvernului Estoniei va propune parlamentului tarii, sa declare Patriarhia Ortodoxa de la Moscova drept organizatie terorista, a declarat, joi, ministrul Lauri Laanemets la postul public de televiziune, ETV.

Patriarhia Ortodoxa Rusa declarata organizatie terorista, propunerea unei țari

14:35, 12.04.2024 - Ministerul de Interne al Estoniei va propune parlamentului unicameral al tarii, Riigikogu, sa declare Patriarhia Ortodoxa de la Moscova drept organizatie terorista, a declarat joi ministrul Lauri Laanemets la postul public de televiziune, ETV. ???????? The Russian Orthodox Church in Estonia is proposed…

Prognoza meteo marți, 9 aprilie: vreme cu soare și temperaturi peste media obișnuita. Care sunt maximele

07:40, 09.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru marți, 9 aprilie. Locuitorii intregii țari au motiv sa zambeasca, deoarece vremea va fi insorita și calduroasa in mai toate regiunile. Temperaturile inregistrate vor fi semnificativ peste media obișnuita a acestei perioade.

Liderii PSD si PNL urmeaza sa se intalneasca din nou pentru a decide daca alegerile din acest an vor fi sau nu comasate

07:50, 20.02.2024 - Liderii Partidului Social Democrat si Partidului National Liberal urmeaza sa se intalneasca din nou maine, pentru a decide daca alegerile din acest an vor fi sau nu comasate, dupa ce discutiile de pana acum nu au dus la consens. Potrivit informatiilor aparute in spatiul public, liberalii doresc ca alegerile…


Ce parere ai despre aceasta stire?