Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preşedintele Ianukovici se va exprima la televiziune din oraşul Harkov

Publicat:

Presedintele ucrainean, , aflat la Harkov /nord-est/, se va exprima la televiziune din orasul respectiv a declarat sambata pentru AFP consiliera sa , transmite AFP.



Foto: (c) / XINHUA ARHIVA

''Presedintele isi indeplineste atributiile sale constitutionale. El se va exprima astazi la televiziune din Harkov'', a afirmat consiliera sa.

, sute de persoane au intrat sambata in incinta resedintei presedintelui ucrainean, situata la 15 km de Kiev, fara sa patrunda insa in interiorul cladirii propriu-zise.…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Forțele ruse au trecut pur și simplu granița, spune un comandant ucrainean care a luat parte la contraofensiva din regiunea Harkov

14:01, 13.05.2024 - In calitate de comandant al unei unitați de recunoaștere din forțele speciale, Denis Iaroslavskii a luptat in contraofensiva surpriza a Kievului la Harkov din toamna anului 2022, care a forțat retragerea trupelor ruse.

Harkovul, bombardat cu drone de trei ori chiar in timpul slujbelor de Inviere. Explozii in orașul ucrainean și cladiri incendiate

09:20, 05.05.2024 - Aflata de trei ani in razboi, Ucraina a primit din nou vestea Invierii sub amenințarea bombelor rusești. Cu cateva ore inaintea inceperii slujbelor in bisericile din toata țara, orașul Harkov a fost atacat de trei ori, scrie digi24.ro .

Un atac rus cu bombe aeriene in orașul ucrainean Dergaci a ranit șase copii și un adult

19:06, 02.05.2024 - Sase copii si un adult au fost raniti joi intr-un atac rus cu bombe aeriene in orasul Dergaci din regiunea Harkov, in nord-estul Ucrainei, a anuntat guvernatorul regional, informeaza AFP, potrivit agerpres.ro. “Sapte persoane au fost ranite, dintre care sase copii, in urma unui atac inamic cu bombe…

Razboi in Ucraina, ziua 796. ISW: Rusia nu dispune de forțele necesare pentru a cuceri orașul Harkov

15:10, 29.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 796. Noua lege ce impune barbaților sa revina in Ucraina pentru a-și inlocui pașapoartele expirate, ridica preocupari in randul celor cu varste cuprinse intre 18 și 60 de ani, deoarece exista riscul de a fi recrutați in armata.

O parte din turnul de televiziune din Harkov s-a prabusit dupa un atac cu racheta al Rusiei VIDEO

20:16, 22.04.2024 - Turnul de televiziune de 240 de metri din orasul ucrainean Harkov, nord-est, s-a rupt in doua, iar partea sa superioara a cazut la pamant, arata imagini obtinute de Reuters, dupa ceea ce oficialii locali au declarat ca a fost probabil un atac cu racheta al RusieI.

FOTO VIDEO - Rușii acuza un atac ucrainean cu 16 morți și 20 de raniți in orașul Tokmak

09:25, 15.04.2024 - Cel putin 16 persoane au fost ucise, iar alte 20 au fost ranite in bombardamente in orasul Tokmak - aflat sub control rus in regiunea Zaporojie, potrivit unui reprezentant al ocupatiei ruse din sudul Ucrainei, conform News.ro.

Rușii au atacat cu rachete și drone Ucraina. 15 explozii in Harkov, orașul a ramas fara curent electric

08:21, 22.03.2024 - Rușii au atacat cu rachete și drone in timpul nopții mai multe orașe ucrainene, iar cel mai puternic lovit a fost Harkov unde au fost cel puțin 15 explozii, iar alimentarea cu energie electrica a fost oprita.

Drone ucrainene au lovit rafinarii din Rusia, inclusiv Lukoil! Incendiu puternic in orașul Oryol

09:30, 12.03.2024 - Atacurile Ucrainei asupra Rusiei s-au intețit, in ultima perioada. Noaptea trecuta, o rafinarie din orașul rusesc Oryola fost lovita de drone ucrainene. Drone ucrainene au lovit rafinarii din Rusia! In urma unui astfel de atac, a izbucnit un incendiu de proporții in orașul Oryol, situat in vestul Rusiei,…


Ce parere ai despre aceasta stire?