Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Președintele Germaniei și alți lideri politici au descris luarea cu asalt a Parlamentului ca un "atac asupra democrației"

Publicat:

Mai multi lideri germani, printre care presedintele Frank-Walter Steinmeier, au denuntat, duminica, o "atingere adusa democratiei", dupa tentativa de luare cu asalt a cladirii Parlamentului national in timpul unei manifestatii anti-corona, informeaza AFP, dpa si Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Președintele palestinian Mahmoud Abbas avertizeaza: 'Doar SUA pot opri un asalt israelian asupra orasului Rafah'

13:25, 28.04.2024 - Presedintele palestinian Mahmoud Abbas le-a cerut duminica Statelor Unite sa impiedice o invazie israeliana in orasul Rafah, din sudul Fasiei Gaza, transmit AFP si Reuters, informeaza Agerpres.

Mahmoud Abbas, apel disperat catre SUA: „Opriți un asalt al Israelului asupra orasului Rafah. Ar fi cel mai mare dezastru”

13:00, 28.04.2024 - Presedintele palestinian, Mahmoud Abbas, le-a cerut duminica Statelor Unite sa impiedice o invazie israeliana in orasul Rafah, din sudul Fasiei Gaza, transmit AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Fanii lui Taylor Swift au luat cu asalt un bar din Londra, din cauza ca numele acestuia apare pe noul album al cantareței

22:00, 22.04.2024 - Fanii cantaretei Taylor Swift au luat cu asalt The Black Dog, un pub din sud-vestul Londrei, dupa ce localul a fost mentionat in noul album al cantaretei americane, ”The Tortured Poet’s Department”, relateaza Reuters.

Presedintele Germaniei refuza sa il felicite pe Putin pentru realegere, iar Londra il considera un „Stalin modern”

10:45, 18.03.2024 - Presedintele german Frank-Walter Steinmeier nu il va felicita pe presedintele rus Vladimir Putin pentru realegere, a anunțat purtatoarea sa de cuvant. La randul sau, secretarul britanic al apararii l-a acuzat pe Vladimir Putin ca se comporta ca un „Stalin modern”.

Candidatura președintelui Klaus Iohannis la conducerea NATO este salutata de mai mulți lideri politici din Romania

04:35, 14.03.2024 - Mai multi lideri politici din Romania au salutat candidatura presedintelui Klaus Iohannis la sefia NATO, informeaza Rador Radio Romania. Mai multi lideri politici din Romania au salutat candidatura presedintelui Klaus Iohannis la sefia NATO, apreciind ca, daca va castiga, tara noastra ar avea mult…

Nicolae Ciuca, apel catre liderii politici la fomarea unei coalitii care sa sustina egalitatea de gen in politica

22:50, 05.03.2024 - Presedintele PNL a participat marti seara la Gala CONAF- "Women in Economy" alaturi de premierul Marcel Ciolacu, liderul PSD, de presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, si de liderul Parlamentului de la Chisinau, Igor Grosu.„Am venit la acest eveniment din dorinta de a-mi exprima inca o data recunostinta…

Lovitura de teatru in Austria: Sebastian Kurz a fost condamnat pentru marturie mincinoasa

22:26, 23.02.2024 - Fostul cancelar conservator austriac Sebastian Kurz a fost gasit vinovat de marturie mincinoasa, in urma unui proces in care a fost acuzat ca a mintit in fata unei comisii parlamentare in timp ce era inca in functie, relateaza AFP si Reuters. "Sebastian Kurz este vinovat", a declarat judecatorul…

Fermierii greci intra cu tractoarele in Atena pentru a protesta impotriva creșterii costurilor. Premier: „Nu mai avem nimic de dat”

16:36, 20.02.2024 - Sindicatele fermierilor greci negociaza cu guvernul premierului Kyriakos Mitsotakis de cateva saptamani, dar acuza ca masurile nu merg destul de departe pentru a raspunde preocuparilor manifestate, astfel ca marți vor intrat cu tractoarele in Atena și vor protesta in fața Parlamentului, relateaza Reuters.Printre…


Ce parere ai despre aceasta stire?