Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preşedintele epidemiologilor români: cum va fi afectat sezonul estival de valul trei al pandemiei

Publicat:

, presedintele de Epidemiologie, crede ca vom scapa in totalitate de pandemie abia in 2022, insa spune ca situatia se va imbunatati simtitor inca din vara acestui an.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Protestele pro-palestiniene din campusurile americane pun presiune tot mai mare pe administrația Biden

18:56, 25.04.2024 - Protestele din campusurile universitare americane, impotriva razboiului dus de Israel in Gaza, se extind. Valul de demonstrații a dus la sute de arestari și a lansat o dezbatere aprinsa despre antisemitism și libertatea de exprimare. Tensiunile pun presiune pe Biden, dupa ce acesta a promulgat miercuri…

Pregatiri intense, la Complexul Turistic de Natație din Targoviște, pentru sezonul estival

14:30, 20.04.2024 - Pregatiri intense pentru sezonul estival la Complexul Turistic de Natație Targoviște! Ca de fiecare data, vara este mult așteptata in zona de ștrand, unde in sezonul estival mii de oameni, din Dambovița sau din alte județe, asalteaza zona de aqua park și plaja. Astfel, in zona de ștrand deja au fost…

Kelemen Hunor: Sunt convins ca au semnat si romani pe listele UDMR

19:10, 18.04.2024 - Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, joi, la Cluj-Napoca, dupa sedinta Consiliului Permanent al Uniunii, ca este convins ca listele UDMR pentru alegerile locale au fost semnate si de romani.

Prioritațile pentru sezonul estival 2024: turism accesibil și responsabil

20:35, 12.04.2024 - „Turismul trebuie sa se adreseze tuturor”, a declarat ministrul Ștefan-Radu Oprea, in ședința Consiliului Consultativ al Turismului (CCT), organizata la sediul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT).

Ciolacu: In sezonul estival, locuitorii din Ilfov și din București vor merge pe autostrada pana la Constanța – VIDEO

14:15, 27.03.2024 - Cu doar cateva luni ramase pana la inceperea noului sezon estival, vin declarații de ultima ora de la varful Guvernului. In sezonul estival locuitorii din Ilfov și din București vor merge pe autostrada pana la Constanța – e promisiunea venita miercuri de la premierul Ciolacu. „Cea mai mare realizare…

Ciolacu: In sezonul estival, se va putea circula din Ilfov pana in Constanța pe autostrada | VIDEO

13:15, 27.03.2024 - Locuitorii din Ilfov și din București vor putea sa circule direct pe autostrada spre Constanța incepand cu data de 15 aprilie, constructorul dand garanții ca lucrarilor vor fi finalizate pana atunci.

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Andrei Panfiloiu și-a bulversat audiența. Cosmin Natanticu: „Un martor al lui Iehova”

23:05, 18.02.2024 - S-a dat startul campaniei electorale. In sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! In fiecare duminica, de la 21:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY. Fiecare vot conteaza!

iUmor sezonul 16, 18 februarie 2024. Bogdan Ionescu de la poker la stand-up: „Sa nu te tunzi, sa nu te speli!”

22:40, 18.02.2024 - S-a dat startul campaniei electorale. In sezonul 16 iUmor - Alege comedia, se va vota Președintele comediei! In fiecare duminica, de la 21:00, pe Antena 1 și in AntenaPLAY. Fiecare vot conteaza!


Ce parere ai despre aceasta stire?