Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Preşedintele Africii de Sud cere ţărilor bogate să nu mai stocheze în exces vaccinuri anti-Covid

Publicat:

Presedintele sud-african a cerut marti tarilor bogate sa nu mai stocheze in exces vaccinuri anti-Covid pe care le-au comandat, dar de care nu au nevoie imediat, sustinand ca lumea trebuie sa actioneze comun in lupta cu pandemia.

Ramaphosa a declarat, intr-o intalnire virtuala a : „Trebuie ca cei care au acumulat vaccinuri sa le elibereze pentru ca alte tari sa le poata avea. Tarile bogate din lume au cumparat mari unitati de vaccinuri... Unele tari au procurat pana la de patru ori mai mult decat are nevoie populatia lor, excluzand astfel alte…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

AstraZeneca retrage vaccinul COVID-19. Cum a motivat deciza

14:45, 08.05.2024 - AstraZeneca retrage vaccinul COVID-19. Compania a inceput sa-și retraga vaccinul impotriva Covid-19 de pe piața internaționala, din cauza unui „surplus de vaccinuri actualizate disponibile”, care vizeaza noi variante ale virusului, scriu Reuters . Recent, compania a recunoscut pentru prima data ca vaccinul…

AstraZeneca iși retrage vaccinul impotriva Covid-19 din toate țarile

09:35, 08.05.2024 - Compania farmaceutica AstraZeneca a anuntat marti ca a initiat retragerea la nivel mondial a vaccinului sau anti-COVID-19 din cauza unui "surplus de vaccinuri actualizate disponibile", relateaza Reuters, conform News.ro.

Vaccinul anti-COVID al AstraZeneca, retras de la comercializare de catre Comisia Europeana

23:06, 06.05.2024 - Comisia Europeana (CE) a notificat pe 27 martie ca, la solicitarea proprietarului – AstraZeneca –, retrage de maine, marți, autorizația de introducere pe piața a medicamentului, potrivit agenției EFE, citata de Extra. AstraZeneca justifica retragerea din cauza lipsei cererii și a surplusului de vaccinuri…

Situație incredibila: Barbat infectat cu COVID -19 timp de 613 zile

07:25, 22.04.2024 - Cercetatori din Tarile de Jos au raportat cazul unei infectari extrem de prelungite cu COVID-19 la un barbat care a decedat anul trecut si au avertizat in legatura cu aparitia unor variante mai periculoase ale coronavirusului, informeaza DPA.

Țarile bogate se lupta cu sindromul 'post-eroic': dispare dorința tinerilor de a se sacrifica pentru națiune

22:20, 21.04.2024 - In fata celui mai mare razboi de pe continent european din 1945 incoace, multe tari doresc nu doar sa-si mentina fortele armate, ci sa le si extinda, insa aceasta se dovedeste a fi o sarcina dificila, relateaza The Economist, conform News.ro.

Sudul Europei depașește țarile bogate din nord. Cele mai performante economii ale zonei euro

20:25, 07.04.2024 - Creșterile economiilor din sudul Europei il depașesc pe cele ale țarilor din nordul continentului, dupa ani de zile in care acestea din urma au reprezentat varful țarilor din zona euro, otrivit Bloomberg.

Topul țarilor cu cel mai bun nivel de trai. Pe ce loc se afla Romania

21:30, 24.03.2024 - Indicele Dezvoltarii Umane este un indice foarte popular, dupa ce al Producției Interne pe cap de locuitor (PIB). IDU care masoara bunastarea unei națiuni sau a intregului mapamond, iar acum au fost aduse ultimele masuratori. A fost publicat topul țarilor cu cel mai bun nivel de trai . Pentru asta a…

La 62 de ani, un barbat susține ca a facut 217 vaccinuri impotriva COVID. Cum se simte

14:35, 06.03.2024 - Un barbat din Germania, in varsta de 62 de ani, susține ca a fost vaccinat impotriva COVID-19 de 217 ori. Marturisirea i-a facut pe cercetatori sa investigheze daca hipervaccinarea afecteaza sistemul imunitar.


Ce parere ai despre aceasta stire?