Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Premieră Mondială: absolut noul Volvo XC90

Publicat:

Foto: au prezentat versiunea absolut noua a modelului Volvo XC90, indeplinindu-si promisiunea de a prezenta un Premium SUV cu sapte locuri, cu un look foarte impresionant, cu cel mai inovativ si eficient sistem de siguranta, cu tehnologii noi de propulsie, si cu o combinatie de putere si o eficienta de consum in afara concurentei si cu un finisaj interior executat la superlativ.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Accidentul de la 2 Mai. Tatal fetei ucise de Pascu: „Am dorit de la prima infatisare sa-l vad pe cel care mi-a omorat copilul”

11:25, 23.05.2024 - Tatal tinerei moarte in accidentul de la 2 Mai, Catalin Dragomir, a stat fața in fața cu Vlad Pascu.„Am dorit de la prima infatisare sa-l vad pe cel care mi-a omorat copilul. Nu stiu daca merita sa ii transmit ceva. Nu, sincer, nu cred ca merita. Absolut nimic. Dar vreau sa-l vad in ochi. Vreau sa-i…

Guru Bivolaru a invins statul roman. Ce suma trebuie sa i se plateasca fostului lider MISA?

17:55, 13.05.2024 - Gregorian Bivolaru, fost lider al Mișcarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA), va primi daune financiare din partea statului roman, dupa un proces care a durat timp de 17 ani. In cele din urma, avocații controversatului liderului spiritual au avut caștig de cauza, iar sentința este definitiva.…

Ciolacu, intrevedere cu reprezentanții DP WORLD: Dezvoltarea capacitații Portului Constanța este absolut necesara

12:30, 19.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a afirmat, vineri, dupa intrevederea de la Abu Dhabi cu reprezentanții companiei DP World, ca dezvoltarea capacitații Portului Constanta este absolut necesara pentru intarirea rolului cheie de platforma logistica.

Motorola anunța Edge 50 Pro, un mid-range premium cu preț foarte atractiv

11:50, 03.04.2024 - Motorola a anunțat oficial Edge 50 Pro in India, primul sau smartphone premium pentru anul 2024, care ar pute ajunge foarte curand și pe piața din Europa. Acesta nu este un flagship, ci mai degraba un model mid-range din gama superioara, echipat insa cu multe componente de top și un sistem de camere…

Catalin Predoiu s-a dezlanțuit de Ziua Poliției Romane: Mi se pare absolut absurd!

19:00, 25.03.2024 - Ministrul Afacerilor Interne, Catalin Predoiu, a laudat activitatea Politiei Romane din ultimele 12 luni, sustinand ca "nu exista nedreptate mai mare" care s-ar putea face acestei institutii decat sa fie judecata pe exemple mai putin fericite si pe operatiuni care nu reusesc, dar care sunt izolate.…

PSD vrea plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor de baza pana la 31 decembrie 2024 | Marcel Ciolacu: "Este o masura absolut justificata"

19:45, 18.03.2024 - Partidul Social Democrat a depus in Parlament un amendament care prelungește plafonarea adaosurilor la prețurile alimentelor de baza pana la 31 decembrie 2024. Anunțul a fost facut de Marcel Ciolacu.

Ce face in 2024 Gregorian Bivolaru, fondatorul MISA și maestru absolut al urinoterapiei

13:20, 13.03.2024 - Gregorian Bivolaru a devenit unul dintre cele mai controversate personaje din Europa, iar acuzațiile la adresa lui sunt foarte grave. Iata ce face celeburl guru in anul 2024 și cine este femeia care a scris o carte care include povestea lui!


Ce parere ai despre aceasta stire?