Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PREMIERĂ. Au fost produse haine cu parfum de WHISKY

Publicat:

A fost produsa prima serie de haine cu miros de whisky O casa de moda din Scotia a produs o serie de produse de imbracaminte cu miros de whisky. a lansat o colectie de haine cu parfum de whisky scotian in decembrie, la o fosta fabrica de bere din Berlin.

"Ne-am gândit ca este locul potrivit pentru a prezenta toate elementele de pionierat ale acestui proiect", a anuntat , directorul de creatie al firmei Harris Tweed. "Este o buna ocazie pentru a spune povestea noastra tinerei generatii", a adaugat acesta, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciclonul care a devastat Italia se apropie de Romania

00:26, 17.05.2024 - Vremea extrema face ravagii in tarile din vestul Europei. Italia lovita de furtuni violente Sute de localnici au fost nevoiti sa fuga din case pentru a se salva. Pompierii au salvat batrani si oameni imobilizati in barci pneumatice. In unele locuri, apa e pana la brau. Oamenii au incercat sa ia cu ei…

Tzanca Uraganu, primele imagini cu locul unde va fi priveghiul nepoțelului sau! S-au facut pregatiri o noapte intreaga pentru Lucas / FOTO

11:30, 01.05.2024 - Tzanca Uraganu a publicat primele imagini din locul in care a fost organizat priveghiul lui Lucas. Cantarețul a stat acolo o noapte intreaga, alaturi de familia nepoțelului sau. Cu toții au inima indurerara și nu le vine sa creada ca Lucas s-a stins din viața.

Cel mai bun chef din Italia este un roman! Il știi de la TV, primele declarații ale lui Richard Abou Zaki: “Nu-mi vine sa cred”

10:21, 24.04.2024 - Reușita pentru un celebru bucatar roman! A caștigat premiul pentru cel mai bun bucatar din Italia. Il știi de la televizor, pentru ca este jurat la „Chefi la Cuțite”. Cine este romanul desemnat cel mai bun bucatar din Italia Richard Abou Zaki, caci despre el este vorba, a primit la Milano, in cadrul…

Seful Airbus: Probleme tehnice ale Boeing sunt rele pentru intreaga industrie

08:55, 20.03.2024 - „Nu sunt multumit de problemele concurentului meu. Nu sunt bune pentru intreaga industrie”, a declarat Guillaume Faury la conferinta ”Europa 2024” de la Berlin, intrebat despre problemele tehnice ale Boeing. El a adaugat: ”Suntem intr-o industrie in care calitatea si siguranta sunt prioritate”. Boeing…

Marcel Ciolacu: "Voi invita la Guvern intreaga echipa de avocați, juriști și specialiști romani care a caștigat procesul Roșia Montana"

21:46, 11.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anuntat ca va invita la Guvern intreaga echipa de avocati, juristi si specialisti romani care a castigat procesul Rosia Montana, ca sa le transmita un mesaj de recunostinta din partea tuturor romanilor.

Ciolacu: Voi invita la Guvern intreaga echipa de avocati si specialisti care a castigat procesul Rosia Montana

21:25, 11.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anuntat luni ca va invita la Guvern intreaga echipa de avocati, juristi si specialisti romani care a castigat procesul Rosia Montana, ca sa le transmita un mesaj de recunostinta din partea tuturor romanilor.

Marcel Ciolacu face anunțul zilei: Specialiștii care au caștigat procesul Roșia Montana sunt chemați la Guvern

21:25, 11.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a anuntat luni ca va invita la Guvern intreaga echipa de avocati, juristi si specialisti romani care a castigat procesul Rosia Montana, ca sa le transmita un mesaj de recunostinta din partea tuturor romanilor.Iata anunțul premierului"Voi invita la Guvern intreaga echipa…

PROCESUL - ECLERULUI LA TAVA Jamila: Primele declarații dupa infrangere

19:05, 04.03.2024 - A dezvaluit ca a fost acuzata de furtul de rețete și ca a fost ținta unui val de ura, insa a subliniat ca rețetele nu pot fi protejate prin drept de autor sau brevete de invenție The post PROCESUL - ECLERULUI LA TAVA Jamila: Primele declarații dupa infrangere first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?