Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea şocantă a lui Ion Rîmaru, «vampirul» din Bucureşti

Publicat:

s-a nascut pe 12 octombrie 1946, in Caracal.  A fost un asasin in serie, executat dupa ce a fost condamnat la moarte de instanțele competente pentru asasinate, violuri și furturi.

Rimaru a terorizat Bucureștiul in perioada anilor 1970-1971, cand era student la Facultatea de Medicina. In anul 1971 a fost condamnat la moarte, a fost dus la Jilava, legat de un stalp și executat pentru crimele sale.

Un fost coleg de facultate a povestit la ca era un tip mai singuratic.

"Locuia singur in camin, nu prea avea prieteni",…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un bancher din China a fost condamnat la moarte pentru luare de mita. Acum 3 ani, șeful lui a fost executat

12:30, 30.05.2024 - Un tribunal chinez l-a condamnat la moarte pe un fost bancher pentru ca a luat o mita „extrem de mare”. Bai Tianhui a fost director executiv la una dintre cele mai mari firme de administrare a activelor din țara, Huarong Asset Management.

Chinezii nu se joaca: Un bancher a fost condamnat la moarte. Șeful sau a fost deja executat

16:16, 29.05.2024 - China pronunța o rara condamnare la moarte a unui fost bancher pentru luare de mita in valoare de 151 milioane de dolari. Fostul director Bai Tianhui este al doilea oficial al China Huarong care primește pedeapsa suprema, dupa ce fostul sau șef a fost executat in 2021, informeaza Mediafax.

Inainte de a fi executat, un condamnat la moarte din SUA a renunțat la ultima masa și a mancat resturi de la cantina inchisorii

16:10, 05.04.2024 - Un barbat condamnat pentru uciderea a doua persoane in Oklahoma, in urma cu mai bine de doua decenii, a fost executat joi, aceasta fiind prima execuție din acest stat in 2024. Michael Dewayne Smith a primit injecția letala la penitenciarul de stat Oklahoma din McAlester și a fost declarat decedat la…

Caștigatorii concursului ”Games of Science” in direct la matinalul de la Radio Iași

09:55, 27.03.2024 - Caștigatorii concursului ”Games of Science” in direct la matinalul de la Radio Iași. Otilia Pintilii, studenta la Universitatea de Medicina si Farmacie ”Grigore T. Popa” Iasi, a caștigat etapa de la Iași a concursului Games of Science cu o prezentarea despre cercetarea echipei din care face parte care…

Acces Direct. Vecinii, detalii din ziua fatidica in care Andreea, studenta din Timișoara, a fost ucisa. Ce s-a intamplat in apartamentul groazei: ”A cerut...”

19:20, 25.03.2024 - Ies noi detalii la iveala in cazul crimei din Timișoara. Andreea, studenta de la Facultatea de la Medicina, a fost ucisa cu sange rece de iubitul ei, Mirel Dragomir. Unul dintre martori a facut mai multe declarații importante, marturisind cum a descoperit trupul fara viața alaturi de sora criminalului.

Acces Direct. Marturia lui Mirel, cel care a omorat-o pe Andreea, studenta din Timișoara. Cum se apara tanarul: ”M-am enervat foarte tare”

18:25, 25.03.2024 - Mirel Dragomir este suspectul principal in uciderea studentei de la Facultatea de Medicina din Timișoara. Tanarul și-a recunoscut fapta și a oferit mai multe detalii magistraților care se cupa de cazul infiorator.

Galerie foto. Andreea, studenta la Medicina si fosta Miss Boboc, s-a luptat cu iubitul ei care a injunghiat-o de 30 de ori

14:56, 25.03.2024 - Studenta de la Facultatea de Medicina din Timisoara, in varsta de 21 de ani, a murit dupa ce iubitul ei, student atat la Facultatea de Medicina, cat si la Facultatea de Teologie, un tanar de 23 de ani, a injunghiat-o de aproximativ 30 de ori cu un cuțit, relateaza News.ro. Potrivit anchetatorilor, fata…

Detalii din dosarul crimei de la Timișoara: Anchetatorii spun cum s-a ajuns ca studenta sa fie injunghiata in gat de iubitul ei

22:15, 23.03.2024 - Tanarul student la Facultatea de Medicina din Timisoara care si-a ucis iubita, studenta si ea la aceeasi facultate, cu mai multe lovituri de cutit, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor. El ar fi ucis-o pe fata din gelozie, dupa o cearta.


Ce parere ai despre aceasta stire?