Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea de iubire interzisă! Csere Csaba: Mama soacră nu mă acceptă pentru că sunt urât!

Publicat:

Traiește o dragoste interzisa și spune ca ar fi fost batut cu facateul de mama iubitei sale. E drama unui tanar tatic in varsta de 25 de ani. O drama pe care o traieste, acuza el, din cauza parintilor femeii pentru care ar fi in stare sa-si dea si viata. Acestia s-ar impotrivi iubirii lor, fara sa tina cont ca cei doi au si un copil impreuna.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Interzisa din cauza tatalui preot și forțata sa-și schimbe numele. Drama neștiuta a poetei Ana Blandiana

14:05, 24.04.2024 - Ana Blandiana este poeta, figura politica și o eseista renumita. Invitata in cadrul podcastului „Altceva” cu Adrian Artene, a marturisit in exclusivitate care este povestea pseudonimului ei. Poeta a trait o adevarata drama. Ana Blandiana, pseudonim nascut de teama regimul comunist Distinsa poeta a vorbit…

Lavrov: Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina nici in cazul reluarii negocierilor de pace

18:50, 19.04.2024 - Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat vineri ca Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina nici macar in eventualitatea reluarii negocierilor de pace, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

Chef Richard Abou Zaki iubește o femeie cu 13 ani mai in varsta. Cum a inceput povestea lor de iubire

16:05, 02.04.2024 - Richard Abou Zaki de la Chefi la Cuțite are o familie superba. Alessandra Ferrari este femeia care i-a daruit sprijin, iubire in ultimii opt ani. Cei doi au impreuna o fetița. Iata cum a inceput povestea lor de dragoste.

O noua poveste de iubire la Survivor All Stars? Cine sunt cei doi concurenti care s-ar fi indragostit nebuneste: „Pune-te pe masa”

00:20, 13.03.2024 - Se infiripa o noua poveste de dragoste la Survivor All Stars? Doi dintre concurenții competiției din Republica Duminica au o relație destul de apropiata, iar acest lucru a devenit un subiect de discuție in tabara Faimoșilor. Este vorba despre Zanni și Ana Porgras. Deși au mai participat la Survivor…

26 februarie: Ziua ”Carpe Diem”. Ce inseamna acesta expresie și de ce iți poate schimba viața

07:05, 26.02.2024 - 26 februarie: Ziua ”Carpe Diem”. Ce inseamna acesta expresie și de ce iți poate schimba viața 26 februarie: Ziua ”Carpe Diem”: Expresia „Carpe Diem” este o fraza in limba latina care se traduce in limba romana ca „Traiește clipa” sau „Profita de ziua de azi”. Aceasta expresie a devenit cunoscuta datorita…

”Liliacul” - o noapte de iubire, ras și dezvaluiri incantatoare in Viena secolului al XIX-lea

16:10, 17.02.2024 - Descopera intrigile și rasetele unei petreceri magice, sambata, 23 martie, incepand cu orele 19.00, pe scena Teatrului Național de Opereta si Musical “Ion Dacian” care va gazdui spectacolul ”Liliacul”.

O companie aeriana le da pasagerilor vouchere pentru bagaje de cala daca accepta sa se cantareasca la urcarea in avion

08:06, 10.02.2024 - Compania aeriana Finnair ii roaga pe pasageri sa se cantareasca inainte de imbarcare. Mai mulți operatori aerieni au recurs in ultima vreme la aceasta practica, relateaza Business Insider.


Ce parere ai despre aceasta stire?