Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea celei mai vechi beri produse intr-o manastire. In Romania este distribuita in 200 de baruri

Publicat:

De multe secole, in spatele zidurilor abatiilor, calugarii belgieni produc bere. Acest produs reprezenta in trecut o alternativa sigura la apa ce putea fi contaminata si o sursa nutritiva in perioadele de post. Acum, Affligem este una dintre ultimele 22 de beri de abatie certificate ramase in lume, lansata in urma cu cateva luni si .

nu a fost intemeiata de calugari, ci de un grup de razboinici. Plini de remuscari fata de viata violenta pe care o duceau si hotarati sa-si dedice existenta celor nevoiasi, acestia s-au intors acasa in regiunea Affligem, unde, pentru…

Citeste articolul mai departe pe wall-street.ro…  

Sursa articol: wall-street.ro


Stiri pe aceeasi tema

Engie a finalizat procesul de achizitie a unui parc eolian de 80 MW in judetul Constanta

12:55, 20.05.2024 - ” Engie Romania a finalizat procesul de achizitie a unui parc eolian operational, cu o capacitate de 80 MW, detinut anterior de Grupul EnerCap Capital Partners si EP Global Energy. Situat in localitatea Chirnogeni din judetul Constanta, parcul eolian beneficiaza de conditiile favorabile de vant caracteristice…

Exista pacate care se transmit din generație in generație? Ce spune, de fapt, Biblia. Raspunsul care contrazice tot ce știam pana acum

17:21, 16.04.2024 - Vom analiza impreuna cateva raționamente pro și contra ale preceptului ca pacatele se transmit de la strabuni la urmași.In scrierea „Sfaturi și indemnuri”, gasim ideea propagata de Arsenie Boca, supranumit Sfantul Ardealului. Acesta a spus care sunt cele trei pacate ce se transmit mai departe, pana…

Reteta de sarmale de post ca la manastire. Ingredientul pe care il folosesc maicutele de sute de ani

09:36, 08.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, perioada in care mancarurile de post sunt la mare cautare. Una dintre cele mai delicioase și sațioase preparate este cea de sarmale. Maicuțele folosesc un ingredient special la prepararea lor, iar gustul este unul desavarșit! Reteta de sarmale de post ca la manastire Sarmalele…

Iahnie de fasole ca la manastire. Ce pun maicuțele din nordul Moldovei la final pentru un gust extraordinar, doar așa o vei prepara

21:00, 06.04.2024 - Iahnia de fasole este un preparat foarte delicios și perfect in aceasta perioada, cand mulți creștini țin post. Exista mai multe rețete, dar astazi va vom prezenta una pe care maicuțele din nordul Moldovei o pregatesc in Postul Paștelui. Iahnie de fasole. Rețeta ușoara și gustoasa Maicuțele din nordul…

UE, in febra razboiului. 500 de milioane euro pentru munitii

20:30, 15.03.2024 - Comisia Europeana a lansat programul de lucru pentru instrumentul de consolidare a industriei europene de aparare prin achizitii publice in comun (EDIRPA) si al patrulea program anual de lucru al Fondului european de aparare (FEA), arata comunicatul de presa al Executivului european. Impreuna, aceste…

Rețeta de rulada cu crema de lamaie. Prajitura delicioasa pentru a-i surprinde pe cei dragi

19:00, 09.03.2024 - In Romania exista mulți iubitori de deserturi care se bucura de prajiturile delicioase, facute in casa. Rețeta de mai jos este perfecta pentru pentru a fi gatita și cpnsumata alaturi de cei dragi. Crema de lamaie ofera o savoare aparte și te vei bucura de ficare bucațica.

Idei și trucuri utile pentru a face cea mai buna rețeta de mucenici fierți

21:55, 07.03.2024 - In Romania, gospodinele prepara doua tipuri de mucenici, cei moldovenești și cei muntenești. Primii arata ca un colac cu miez de nuca si miere, iar cei muntenești sunt fierți in apa cu mirodenii si nuca. In randurile de mai jos iți dezvaluim secretul mucenicilor muntenești.Multa lume nu știe cata apa…

dei și trucuri utile pentru a face cea mai buna rețeta de mucenici fierți

21:50, 07.03.2024 - In Romania, gospodinele prepara doua tipuri de mucenici, cei moldovenești și cei muntenești. Primii arata ca un colac cu miez de nuca si miere, iar cei muntenești sunt fierți in apa cu mirodenii si nuca. In randurile de mai jos iți dezvaluim secretul mucenicilor muntenești.Multa lume nu știe cata apa…


Ce parere ai despre aceasta stire?