Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povestea celei mai mari tragedii rutiere din Mehedinţi. 36 de oameni au pierit într-un autobuz condus de un şofer beat

Publicat:

Profesorul pensionar Gheorghe Barneanu, cel care a condus prestigiosul liceu de arta din municipiul Drobeta Turnu Severin vreme de peste 25 de ani, isi aminteste acea cumplita zi de 8 mai 1958, cand si-a pierdut mama in acest accident. Avea atunci 12 ani si ramasese acasa la Sisesti cu fratele sau fiindca trebuiau sa mearga la scoala. Mama sa, Aurora Barneanu, profesoara de matematica (cu studiile la Dusseldorf-Germania) a plecat impreuna cu mezina familiei, Lidia (3 ani), cu autobuzul, la Drobeta Turnu Severin pentru a-l externa pe sotul sau, profesorul , care fusese operat…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actualul primar al unei comune din Mehedinți s-a trezit cu un contracandidat-surpriza: soția. Cei doi sunt in divorț

18:50, 25.04.2024 - La alegerile locale de anul acesta, actualul primar (PSD) al comunei Gogoșu din Mehedinți care spera la un nou mandat, trebuie sa lupte in campanie cu soția sa. Femeia, cu care este in divorț, este susținuta de PNL.

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 14 din sezonul 3. Mara Oprea: „Mama era singura care știa, n-am spus nimanui”

23:05, 18.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Titus Campean, profesorul care modeleaza sufletul copiilor prin muzica

11:20, 17.04.2024 - Pe Titus Campean il cunosc de ani și ani. Este un dascal implicat, pasionat de educație, de muzica, deosebit de implicat in misiunea sa de a promova educația. Desigur, nu este singurul exemplu. Sunt foarte mulți dascali in Salaj despre care merita sa vorbim și sa scriem, oameni buni, profesioniști desavarșiți.…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 9 din sezonul 3. Roxana Vaduva: „Am intarziat la prima intalnire cu iubitul meu!”

23:00, 14.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 8 din sezonul 3. Alexandru Ion:„Am suferit pentru mine, dar m-am bucurat pentru Natanticu”

23:05, 07.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Povestea incredibila de iubire dintre doi huseni minunati: profesorul Mihai Balan si sotia sa, pictorita!

00:01, 26.02.2024 - DESTAINUIRI… Am sarbatorit Dragobetele, sarbatoarea romaneasca a iubirii, iar, in numele acestui sentiment covarsitor, huseanca Mirela Balan, sotia indragitului profesor Mihai Balan, decedat fulgerator anul trecut, a facut dezvaluiri despre povestea lor de iubire. Amintirile acestei intalniri cu destinul…

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 5 din sezonul 3. Tina Duceac: „Visele mele s-au naruit in mașina de spalat!”

23:06, 15.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?