Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Potrivit unui proiect al ANAF, se va extinde lista ­bunurilor cu risc fiscal

Publicat:

ANAF vrea sa extinda lista bunurilor cu risc fiscal ridicat monitorizate prin sistemul RO e-Transport și a publicat miercuri, 17 aprilie 2024, un proiect de ordin in acest sens, potrivit Hotnews. Lista actualizata a bunurilor cu risc fiscal ridicat, de care firmele de transport ar trebui sa țina cont, ar urma sa intre in vigoare de la 1 iulie 2024, potrivit proiectului. Conform proiectului de ordin al ANAF, lista actualizata a bunurilor cu risc fiscal ridicat transportate rutier, monitorizate prin sistemul RO e-Transport, include:Carne și organe comestibile*; Pești și crustacee, moluște și alte…

Citeste articolul mai departe pe ziarulprahova.ro…  

Sursa articol: ziarulprahova.ro


Stiri pe aceeasi tema

ANAF anunța control riguros pentru comerțul cu haine second-hand și macelarii: Data de start pentru controale

23:30, 21.04.2024 - ANAF a anunțat ca va intensifica controalele asupra comerțului cu haine second-hand și macelariilor, avand in vedere un risc sporit de evaziune fiscala in aceste domenii. Planurile includ extinderea listei de produse monitorizate prin sistemul e-Transport pentru a limita evaziunea fiscala și pentru…

ANAF pune tunurile pe magazinele de haine second-hand, macelarii și pescarii. Cand ar urma sa inceapa controalele?

15:30, 18.04.2024 - Agenția Naționala de Administrare Fiscala (ANAF) vrea sa extinda semnificativ lista de produse cu risc fiscal pentru care transportul este monitorizat prin sistemul e-Transport. Mai exact, pentru a limita evaziunea, Agenția Naționala de Administrare Fiscala (ANAF) dorește sa monitorizeze și noile categorii…

Klaus Iohannis a promulgat legea care prevede prelungirea limitarii adaosului comercial la alimentele de baza pana la finalul anului 2024 / Lista de alimente pentru care e aplicata masura

15:55, 27.03.2024 - Conform actului nromativ „prezenta ordonanta de urgenta se aplica pana la data de 31 decembrie 2024”. Social-democratii au transmis, intr-un comunicat de presa, ca „decizia PSD vine in urma numarului mare de solicitari din partea cetatenilor pentru mentinerea limitarii adaosului comercial la alimentele…

Amenzi de zeci de mii de lei și suspendarea activitații pentru persoanele fizice și firmele care vand produse fara acte

11:35, 22.03.2024 - Amenzi de zeci de mii de lei și suspendarea activitații pentru persoanele fizice și firmele care vand produse fara acte Amenzi de zeci de mii de lei și suspendarea activitații pentru persoanele fizice și firmele care vand produse fara acte.  Angajații ANAF, ai Vamii și ai Autoritații Naționale pentru…

Plafonarea adaosului comercial la alimente va fi prelungita pana la finalul anului 2024

13:46, 20.03.2024 - Lista produselor, conform ordonanței adoptata de Camera Deputaților Veste buna pentru consumatorii din Romania:  Camera Deputaților a adoptat azi proiectul de lege pentru aprobarea ordonanța guvernului pri care executivul intenționeaza sa prelungeasca plafonarea adaosului comercial pana la 31 decembrie…

Victorie pentru consumatori: Plafonarea adaosului comercial la alimente va fi prelungita pana la finalul anului 2024. Lista produselor, conform ordonanței adoptata de Camera Deputaților

10:46, 20.03.2024 - Proiectul a fost adoptat in Plenul Camerei Deputaților cu 194 de voturi pentru, 44 impotriva, 10 abțineri.Anterior, Senatul daduse unda verde acestei inițiative in februarie. Florin Busuioc a ajuns de la 110 kilograme la 86 in noua luni. Care este dieta secreta cu ajutorul careia a reușit sa slabeasca…

Prețuri. Ce s-a scumpit și ce s-a ieftinit in februarie

10:00, 13.03.2024 - Rata inflației a scazut ușor. Rata anuala a inflatiei in luna februarie 2024 comparativ cu luna februarie 2023 a fost 7,2%, a anunțat Institutul Național de Statistica. Rata anuala a inflatiei a crescut in ianuarie la 7,4%, de la 6,7% in decembrie. Pe de alta parte, rata medie a modificarii prețurilor…

Deficit comercial de doua miliarde de euro in ianuarie. Aducem lapte, carne, mere din import. Exportam produse cu valoare de piața redusa și importam, printre altele, reziduuri de produse agricole

10:25, 11.03.2024 - Romania a importat in ianuarie marfuri de peste 9 miliarde de euro, in vreme ce exporturile au fost de circa 7 miliarde, cu alte cuvinte trebuie sa scoatem doua miliarde de euro pentru a echilibra balanța. Faptul ca suntem in aceasta situație (traim pe deficit de 30 de ani) e doar una din consecințele…


Ce parere ai despre aceasta stire?