Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poţiunea magică: Stai departe de orice BOALĂ dacă consumi asta o dată la 5 ani

Publicat:

Despre beneficiile usturoiului stim cu totii, insa putina lume cunoaste ce puteri incredibile are acesta in combinatie cu alcoolul. Este suficient sa consum usturoi imbibat in alcool o data la 5 ani pentru a preveni orice afectiune.

Usturoiul este una dintre legumele cele mai versatile. Contine alicina, un ingredient care il face un antimicrobian esential. Un remediu vechi de cand e lumea cu usturoi te scapa de orice boala si nu trebuie luat zilnic, ci o data la 5 ani.

Printre problemele de sanatate pe care le previne se numara sinuzita, afectiunile bronhice, pulmonare, atrita,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa ții graurii departe de cirese. 3 metode care funcționeaza

13:31, 14.05.2024 - A inceput sezonul cireșelor in Romania, iar unul dintre pericolele cu care se confrunta oamenii sunt graurii. Este destul de neplacut sa observi ca nu pot fi culese din cauza lor, astfel ca trebuie sa știi cum le protejezi. Iata trei metode care te vor ajuta.

Star Matinal. Sebastian Dobrnicu a vorbit despre boala de care sufera de aproximativ un an. Cum l-au schimbat problemele de sanatate: "Plangeam in pat de durere..." / VIDEO

09:11, 07.05.2024 - Banii nu sunt totul in viața, iar asta a invațat-o chiar pe pielea lui cel mai tanar milionar din Romania. Sebastian Dobrincu a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat in ultima perioada. Cum l-a facut boala sa vada viața cu alți ochi.

Un neurolog dezvaluie cele 5 mancaruri pe care ar trebui sa le mananci pentru a ține boala Alzheimer departe

10:40, 12.04.2024 - Este mereu important sa pui pe primul loc sanatatea creierului tau. Insa, pe masura ce imbatranim, s-ar putea sa te preocupe din ce in ce mai mult reducerea riscurilor de a dezvolta boli cognitive și sa cauți metode prin a iți ține mintea tanara. Exista multe lucruri pe care le poți face pentru a iți…

Tragedia vieții posibilului nostru adversar la Euro: bunicul i-a ucis tatal, fratele mai mic a murit in accident, mama a fost rapusa de boala. „E greu sa mai supraviețuiești”

17:06, 20.03.2024 - Savo Milosevic, 50 de ani, legendarul atacant sarb, acum selecționerul Bosniei, și-a pierdut mama lovita de maladie, tatal ucis de bunic, unchiul și fratele in accidente rutiere. „E greu sa supraviețuiești dupa tot ce s-a intamplat". A ramas puternic afectat, dar a supraviețuit. # Și joi infrunta Ucraina…

Situația surprinzatoare in care se poate declanșa o boala autoimuna

11:40, 13.03.2024 - Daca te lupți cu o afecțiune autoimuna, știi ca mulți dintre factorii de risc nu se afla sub controlul tau, dar poți sa-ți identifici declansatorii pentru a evita crizele, relateaza MindBodyGreen. Cu toate acestea, Sara Gottfried, doctor in medicina integrativa, instruita la Harvard și MIT și autoarea…

Boala tacuta care-i macina pe romani. Copiii și tinerii, cei mai afectați

14:16, 05.03.2024 - In ultimii ani, tot mai mulți romani se lupta cu o boala tot mai raspandita la nivel global. Statisticile sunt ingrijoratoare, iar medicii vorbesc despre un fenomen care trebuie stopat de urgența

Rareș Bogdan scoate bisturiul dupa transferurile PSD din Timiș: Traseismul este o boala care trebuie curmata

19:50, 26.02.2024 - Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a declarat, referitor la faptul ca mai mult viceprimari si primari liberali vor candidat la alegerile locale din partea PSD, ca „traseismul este o boala care trebuie obligatoriu curmata, trebuie vindecata in ceea ce inseamna democratia romaneasca”, scrie News.ro.…

Vești uriașe pentru cei care sufera de boala Parkinson și scleroza multipla: aurul aduce speranța vindecarii

04:25, 26.02.2024 - Oamenii de știința exploreaza ideea de a utiliza un medicament oral care conține nanoparticule de aur pentru a trata in viitor boala Parkinson și scleroza multipla. Medicamentul, denumit CNM-Au8, a dat rezultate promițatoare in stimularea metabolismului cerebral in timpul studiilor clinice de faza II.…


Ce parere ai despre aceasta stire?