Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Portarul de la Beșiktaș a primit ameninţări cu moartea pe social media

Publicat:

Portarul imprumutat de Liverpool celor de la Besiktas, a primit amenintari cu moartea pe retelele de socializare.

, jucatorul imprumutat de Liverpool la Besiktas, sustine ca a primit mai multe amenintari cu moartea pe retelele de socializare, din partea mai multor indivizi anonimi, potrivit Mediafax.ro.

Citește și:  il face praf pe : Demagogul cu elice a reusit sa-l ajunga pe Ponta si in demagogie si in ticalosie

„Noi, jucatorii, suntem tratati extrem de ostil pe internet. Daca as citi fiecare mesaj, nu as putea dormi doua…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Premierul polonez Donald Tusk spune ca a primit amenintari cu moartea dupa tentativa de asasinare a omologului slovac Robert Fico

19:56, 16.05.2024 - Mirela Ionela Achim (www.b1tv.ro) Premierul polonez Donald Tusk a susținut ca a primit amenințari cu moartea dupa testativa de asasinat asupra omologului sau slovac, Robert Fico. Masurile de protecție a lui Tusk urmeaza sa fie intarite. Tusk, amenințat cu moartea dupa atacul asupra lui Fico „Au fost…

Breaking: Donald Tusk, premierul Poloniei dezvaluie ca a primit amenințari cu moartea, dupa ce Fico a fost impușcat

18:45, 16.05.2024 - Premierul polonez Donald Tusk a anuntat joi ca a primit amenintari dupa tentativa de asasinare a omologului sau slovac Robert Fico, un website de stiri polonez sustinand ca masurile de protectie a sefului executivului polonez vor fi consolidate, transmite Reuters.

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

„Am inscris, am fost scos la pauza” » Fotbalistul lui Liverpool a dezvaluit discuțiile pe care le-a avut cu Jurgen Klopp: „Mi-a tot repetat asta”

14:31, 08.05.2024 - Imprumutat pentru al doilea an consecutiv de ”cormorani”, Fabio Carvalho, 21 de ani, a vorbit despre problemele adaptarii sale la club, discuțiile purtate cu Jurgen Klopp și relația pe care o are cu colegii. Puștiul-minune al lui Fulham evolueaza in prezent pentru Hull City, in eșalonul secund, urmand…

Dani Alves, la 41 de ani » Mesajul postat de Joana Sanz pe rețelele de socializare: „De la capat”

14:56, 07.05.2024 - Dani Alves a implinit luni, 6 mai, 41 de ani. Ramas in libertate dupa ce tribunalul din Barcelona a respins recursurile depuse de procurorul general si de partea civila impotriva eliberarii sale, brazilianul s-a putut bucura de acest moment alaturi de familie. Joana Sanz, soția sa, a postat un mesaj…

Organizatorii Eurovision reacționeaza dupa ce reprezentanta Israelului a primit amenintari pe rețelele sociale

16:45, 10.04.2024 - Organizatorii concursului Eurovision au transmis ca sunt „inacceptabile” toate „campaniile directionate pe retelele de socializare” impotriva artistilor participanti, in contextul in care au fost deja proferate mai multe amenintari la adresa cantaretei care reprezinta Israelul.

Cantareața israeliana Eden Golan a primit amenințari cu moartea, inainte de Eurovision. Organizatorii anunta masuri sporite de paza

15:30, 10.04.2024 - Cu mai putin de o luna inainte de debutul Eurovision 2024, Eden Golan, caștigatoarea concursului de canto „Rising Star” din Israel și care va reprezenta țara la editia din Suedia, a dezvaluit ca ar fi primit amenințari cu moartea chiar pe contul sau de Instagram.

Se va traduce popularitatea de pe rețelele de socializare in voturi?

20:30, 26.03.2024 - Rețelele de socializare, in special Tik Tok și Facebook, sunt in centrul unei dispute aprinse. Rareș Bogdan se pronunța impotriva TikTok, uitand ca el insuși are un cont. The post Se va traduce popularitatea de pe rețelele de socializare in voturi? first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?