Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Polonia şi Ungaria s-au prins de șmecherie: Ce stă, de fapt, în spatele deciziei Comisiei Europene de a impozita multinaționalele cu 15% din profit

Publicat:

Polonia si Ungaria si-au exprimat marti opozitia fata de o adoptare rapida in dreptul european a unui un impozit minim global de 15% pe profiturile multinationalelor, una din prioritatile presedintiei franceze a UE, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

incearca sa includa in legislatie un acord istoric convenit de aproape 140 de tari, care obliga guvernele sa introduca un impozit minim de 15% pe profiturile generat de cele mai mari companii ale lumii.

ar vrea ca UE sa devina prima jurisdictie care transpune in lege acest acord international, convenit

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tinerii ar putea locui in Marea Britanie fara permis de ședere, la fel ca inainte de Brexit

09:05, 19.04.2024 - Uniunea Europeana vrea sa ajunga la un acord cu Marea Britanie privind libera circulație. Propunerea este ca tinerii din UE și din Regatul Unit sa poata circula și lucra fara restricții. Autoritațile britanice vor analiza propunerea Uniunii Europene.Comisia Europeana cauta discuții pentru un acord care…

Ciolacu: Voi avea o discutie aplicata cu cei de la Comisia Europeana pentru ca nu sunt de acord cu o noua scadere a pragului la microintreprinderi

18:56, 03.04.2024 - „Voi avea o discutie aplicata cu cei de la Comisia Europeana pentru ca nu sunt de acord cu o noua scadere a pragului la microintreprinderi. Vom negocia asa cum am facut-o si anul trecut cu deficitul. Acel jalon din PNRR pus de USR si Citu este un cosmar”, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri la DC News.…

Nu sunt de acord cu Comisia Europeana. Salariul minim trebuie sa creasca in Romania!

15:11, 28.03.2024 - Inainte de a va vorbi despre ce am muncit eu, in Parlamentul European, cu privire la creșterea salariului minim, vreau sa remarc, dintr-o analiza publicata recent de Comisia Europeana cu privire la Romania, doua observații pe care, in mod cert, le resping.

Comisia Europeana schimba regulile pentru aderare

19:20, 20.03.2024 - Comisia Europeana a propus miercuri ca tarile candidate la aderarea la UE, precum Ucraina, Republica Moldova si cele din Balcanii Occidentali, sa fie integrate blocului comunitar in mod „gradual” si printr-un proces cu masuri „reversibile”, iar in paralel sa fie reformat mecanismul decizional european…

Carmen Avram: Comisia ignora nevoile Romaniei privind irigațiile

12:11, 11.03.2024 - Dupa doi ani de seceta severa și temperaturi extreme, care au parjolit Europa toata, și dupa despagubiri de sute de milioane de euro acordate de Comisie, din bani europeni, executivul european denota superficialitate in abordarea unei realitați ingrijoratoare: criza apei. Ultima dovada in acest sens…

'Cel mai rau scenariu' amenința UE! Comisia Europeana avertizeaza asupra acordului de tranzit al gazelor rusești prin Ucraina

13:50, 03.03.2024 - Comisia Europeana considera ca incetarea tranzitului de gaz rusesc prin teritoriul Ucrainei, acordul in acest sens expirand la 31 decembrie 2024, amenința Uniunea Europeana cu "cel mai rau scenariu", informeaza TASS, potrivit Rador Radio Romania. Dupa cum informeaza ediția europeana a publicatiei…

Romania, pe primul loc din UE la cresterea lucrarilor de constructii

08:55, 27.02.2024 - Romania e și pe primul loc! Lucrarile de constructii au inregistrat o crestere modesta in Uniunea Europeana si in zona euro, in luna decembrie 2023, comparativ cu noiembrie 2023, insa Romania a fost de departe tara cu cel mai puternic avans pe acest segment, atat de la o luna la alta, cat si in ritm…

Comisia Europeana nu va declanșa „opțiunea nucleara” impotriva Ungariei pana cand nu va exista o majoritate clara in favoarea acesteia

23:15, 29.01.2024 - Comisia Europeana nu va aplica articolul 7, așa-numita "opțiune nucleara", impotriva Ungariei, pentru incalcarea drepturilor fundamentale, pana cand nu va exista o majoritate puternica in favoarea acestei soluții in randul statelor membre, relateaza Euronews."Nu este posibil pentru Comisie sa ia o decizie…


Ce parere ai despre aceasta stire?