Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Polițistul care a omorât fetița pe trecerea de pietoni este URMĂRIT PENAL pentru ucidere din culpă

Publicat:

Politistul care a accidentat mortal, joi, in București, o fata de 13 ani pe trecerea de pietoni a fost pus sub acuzare de Parchetul de pe langa 1 pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa 1, , a anuntat vineri ca politistul are calitatea de suspect si a fost audiat de procurori. El a adaugat ca procurorul de caz analizeaza daca se impune luarea unor masuri preventive in cazul agentului.

"Pe data de 13 ianuarie 2022, suspectul, agent de politie in cadrul

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Medic urmarit penal dupa ce a ințepat un coleg cu un instrument folosit la operarea unei paciente cu hepatita. Soția, consilier prezidențial

12:55, 15.03.2024 - Un chirurg de la Spitalul Floreasca a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 pentru savarsirea infractiunii de purtare abuziva. Mai multe publicații au precizat ca e vorba de Sorin Paun, acesta fiind soțul consilierei prezidențiale Doina Paun.

IREAL! Inchisoare cu suspendare pentru polițistul care a ucis cu mașina o fetița pe o trecere de pietoni din București.

14:25, 01.02.2024 - Polițistul care in ianuarie 2022 a ucis o fetița de 11 ani și a ranit o alta, lovindu-le cu mașina Poliției pe o trecere de pietoni din București, a fost condamnat la inchisoare cu suspendare.

Pedeapsa cu suspendare pentru politistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni

17:16, 31.01.2024 - Constantin Popescu, politistul care a accidentat-o mortal in ianuarie 2022 pe Raisa, o fetita de 13 ani, a fost condamnat de Judecatoria Sectorului 1 la trei ani inchisoare cu suspendare, pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Politistul din Bucuresti, care a omorat-o pe Raisa pe trecerea de pietoni, condamnat cu suspendare

16:30, 31.01.2024 - Constantin Popescu, politistul din Bucuresti care a omorat-o pe Raisa, fetita de 11 ani moarta in accidentul de pe bulevardul Laminorului, a fost condamnat la trei ani cu suspendare si nu cu executare, asa cum a cerut familia Raisei in instanta. Citește și: Case de amanet din Argeș și din țara, pacalite…


Ce parere ai despre aceasta stire?