Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poliţist din Neamţ, bătut crunt de un bărbat pe care l-a cercetat în trecut, specialist în arte marţiale

Publicat:

Un politist din Bicaz a fost snopit in bataie de un barbat din comuna Borlesti, cercetat in trecut pentru mai multe infractiuni.

Agresiunea a avut loc in barul „", administrat chiar de fiul sefului , iar batausul este specialist in arte martiale.  

Politistul, aflat in timpul liber, statea la o masa impreuna cu mai multi prieteni, cand a fost atacat de tanarul care fusese cercetat de politie, in trecut, si de cumnatul acestuia.

Barbatul din Borlesti, specialist in arte martiale, i-a luat la bataie pe toti cei de la masa ofiterului. Politistul

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

George Lazar (PNL): “A fost o intalnire duhovniceasca de la care atat eu cat și domnul Nicolae Ciuca am plecat cu sufletele implinite”

14:15, 04.06.2024 - L-am primit ieri cu toata deschiderea, in județul Neamț, pe domnul Nicolae Ciuca, președintele PNL și al Senatului Romaniei. Am ținut ca prima data sa mergem la Manastirea Nechit, de la Borlești, un loc binecuvantat de Dumnezeu. Ii mulțumesc starețului manastirii, Arhimandritul Zenovie, pentru primirea…

Fostul preot Daniel Balaș, batut crunt in trafic dupa o șicanare. Agresorul e cautat de polițiști

15:40, 02.06.2024 - Fostul preot Daniel Balaș a fost batut dupa o șicanare in trafic pe Bulevardul Mamaia din Constanța. Conform acestuia, Mario Tudora, presupusul agresor, l-ar fi batut dupa ce Daniel Balaș l-ar fi reclamat pentru ca nu a livrat mai multe piese auto comandate pentru un Lamborghini.

PUCIOASA: Un barbat a ajuns la spital batut cu o bata. Medicii au anunțat poliția

16:50, 15.05.2024 - Cercetat de polițiști pentru savarșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice La data de 12 mai a.c., in jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost sesizați de reprezentanții spitalului din localitate cu privire la faptul…

Femeie cadru militar, acuzata ca si-a batut crunt fetita de doua luni

13:15, 18.04.2024 - O femeie angajata in Armata a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzata ca si-a batut crunt fetita in varsta de doar doua luni, copilul fiind transportat la spital cu traumatism cranio-cerebral, fractura os parietal, fracturi costale, fracturi la umar si la o mana.

Tanar arestat, dupa ce a batut un politist in fața unui local din orasul Ineu

14:55, 08.04.2024 - Un tanar de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile dupa ce a batut, in noaptea de 6 spre 7 aprilie, un polițist care se afla in timpul serviciului, in Ineu, judetul Arad. Polițistul a suferit rani care necesita pana la 12 zile de ingrijiri medicale, transmite News.ro.Potrivit procurorilor…

Caz halucinant in Mehedinți. O primarița ar fi batut crunt un localnic. Femeia ar fi fost nervoasa ca nu o voteaza: ”Este lovit la cap”

13:35, 03.04.2024 - Un caz halucinant a aparut in Mehedinți. O primarița este acuzata ca ar fi batut un barbat, dupa ce ar fi refuzat sa o voteze. Barbatul ar fi ranit grav și ar fi ajuns la spital din cauza loviturilor pe care le-a primit. Iata cum se apara primarița!

Un profesor de la Colegiul „Roman Voda” este cercetat dupa ce a pedepsit un elev care vorbea in timpul orei

16:25, 25.03.2024 - ■ copilul a fost scos la tabla, dar cu spatele la clasa, iar din cauza stresului a leșinat ■ cadrul didactic nu a chemat asistentul pentru a evalua situația medicala a elevului și nu a fost anunțata conducerea școlii ■ parinții au mers cu fiul la spital și au formulat plangeri despre incident ■ au […]…

Viceprimarul comunei Borlesti s-a alaturat PNL Neamt. „Vreau sa continui alaturi de echipa primarului Bogdan George Mutu!”

16:20, 12.03.2024 - Viceprimarul comunei Borlesti, Ionut Lungu, s-a alaturat echipei PNL Neamt condusa de presedintele George Lazar. Ionut Lungu a declarat ca a luat aceasta decizie pentru a continua proiectele din comuna Borlesti, impreuna cu echipa primarului Bogdan George Mutu. „Sunt bucuros ca putem oferi borlestenilor…


Ce parere ai despre aceasta stire?