Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

POLI IAȘI - CHINDIA 1-0. Emil Săndoi, primele declarații după ce a retrogradat cu Chindia: „Mă simt frustrat”

Publicat:

Chindia Targoviște este prima echipa care a retrogradat matematic in Liga 2. , antrenorul dambovițenilor, a oferit declarații la finalul infrangerii cu Poli Iași (0-1). „Sunt puțin mahnit, va spun sincer. Nu ma refer doar la ultimul joc, de astazi. Intr-adevar, in prima repriza, Poli Iași a jucat mai bine decat noi, am avut o teama nejustificata. Dar in a doua repriza am intrat in joc, am stat mai mult in terenul adversarului. ...

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

(video) Pasha Parfeni iși șocheaza fanii: Interpretul divorțeaza de șotie, dupa 15 ani de casatorie. Primele declarații

09:50, 16.05.2024 - Pasha Parfeni iși șocheaza fanii. Interpretul a anunțat ca divorțeaza de șotia sa, Iuliana, dupa 15 ani de casatorie. „La un moment dat ceva nu a mers bine, așa ceva se intampla, suntem și noi oameni. Imi vine foarte greu sa vorbesc despre asta”, a declarat artistul intr-un filmuleț pe rețele.

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa confruntarea din instanța cu Alex Dobrescu. Ar fi incercat sa o intimideze: „E ingrozitor”

14:51, 23.04.2024 - Cristina Cioran susține ca traiește un coșmar din cauza fostului iubit. Vedeta și Alex Dobrescu s-au intalnit astazi in instanța, asta dupa ce ea a solicitat prelungirea ordinului de protecție, solicitare care i-a fost respinsa acum cateva zile.

Dan Șucu, primele declarații dupa ce președintele Rapidului a fost „saltat” de mascați

19:16, 14.03.2024 - Dupa ce președintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost „saltat” de mascați intr-un dosar privind introducerea de materiale pirotehnice la meciurile de fotbal, patronul giuleștenilor, Dan Șucu, a susținut o conferința de presa in care a explicat situația din club. „Maica ta, Hristoase! De ce sa fie cel…

Xtra Night Show. Isabela Onoriu, primele declarații dupa ce a ieșit din sala de judecata. De ce s-a amanat, de fapt, procesul de divorț: "Vreau sa..." / VIDEO

22:45, 20.02.2024 - Astazi, pe 20 februarie, Daniel și Isabela Onoriu au stat, din nou, fața-n fața in sala de judecata. Cei doi s-au prezentat la Judecatoria Sector 4 pentru un nou termen in cadrul procesului de divorț intentat de Isabela Onoriu in urma cu mai bine de un an.

Ciprian Pian, liderul clanului Duduianu, a fost eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva. Primele declarații: ”Nu ma doboara nimic pe pamant”

10:25, 17.02.2024 - Dupa jumatate de an de la scandalul in care a fost implicat, Ciprian Pian a fost eliberat din inchisoare. Decizia instanței este definitiva, iar liderul clanului Duduianu a fost lasat sa plece acasa din arestul preventiv. Ciprian Pian a facut primele declarații, imediat dupa ce a ieșit din arest.


Ce parere ai despre aceasta stire?