Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Pola Zilei: Cine e de vină pentru uitarea fetiței în mașină?

Publicat:

O știre aparent minora, dar cu consecințe care puteau fi mai dramatice tulbura odihna de week-end a aradenilor atenți. Sau mai atenți. Este vorba de... The post : Cine e de vina pentru uitarea fetiței in mașina? appeared first on · ultimele știri din Arad .

Citeste articolul mai departe pe specialarad.ro…  

Sursa articol: specialarad.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șofer scos din mașina, pus la pamant și incatușat de polițiști in trafic, pe DN 69, intre Arad și Timișoara

08:40, 29.04.2024 - Un barbat in varsta de 48 de ani, din Zarand care conducea haotic mașina pe DN 69, intre Arad și Timișoara, a fost blocat pe... The post Șofer scos din mașina, pus la pamant și incatușat de polițiști in trafic, pe DN 69, intre Arad și Timișoara appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Accident intre un motociclist și o mașina la Șimand. Un barbat a ajuns la spital

19:15, 25.04.2024 - In urma cu puțin timp a avut loc un accident rutier intre un motociclist și o mașina. Evenimentul rutier a avut loc in localitatea Șimand... The post Accident intre un motociclist și o mașina la Șimand. Un barbat a ajuns la spital appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Stalp lovit de mașina pe Calea Timișorii, colț cu strada Zimbrului. Doua victime au ajuns la spital

12:40, 16.04.2024 - Serviciul de Ambulanța Județean anunța ca la ora 07:30, pe Calea Timișorii din cartierul Aradul Nou, colț cu str. Zimbrului, a avut loc un accident:... The post Stalp lovit de mașina pe Calea Timișorii, colț cu strada Zimbrului. Doua victime au ajuns la spital appeared first on Special Arad · ultimele…

Pola Zilei: Bibarț și PSD sau Wiener și PNL?

09:40, 16.03.2024 - Daca intrebarea vi se pare ciudata, este timpul sa ne explicam. Campania deja bubuie, pereții orașului se umplu de afișe și fotografii uriașe, fara sa... The post Pola Zilei: Bibarț și PSD sau Wiener și PNL? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod

18:21, 08.03.2024 - Un camion a trecut peste o mașina, apoi s-a prabușit de pe un pod in aceasta dupa amiaza pe DN1. Trei barbați au murit in... The post Trei morți intr-un accident de pe DN1! A trecut peste o mașina apoi s-a prabușit de pe pod appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Pola Zilei: Comasate sau masate separat?

09:36, 24.02.2024 - Va rugam cu stima și respect, faceți abstracție de asociațiile mai puțin serioase sau chiar licențioase care va apar in minte la citirea intrebarii. Este... The post Pola Zilei: Comasate sau masate separat? appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Mecanismul „Alerta rapire copil” declanșat dupa ce o fata de 15 ani ar fi fost urcata de persoane necunoscute intr-o masina

21:05, 10.02.2024 - Autoritatile din Bacau au declansat, sambata, mecanismul „Alerta rapire copil” dupa ce o fata de 15 ani din Targu Ocna ar fi fost urcata intr-o... The post Mecanismul „Alerta rapire copil” declanșat dupa ce o fata de 15 ani ar fi fost urcata de persoane necunoscute intr-o masina appeared first on Special…

Explozie in Capitala! O mașina a luat foc dupa ce a alimentat la o stație GPL

10:15, 10.02.2024 - O mașina a explodat la 200 de metri de o stație GPL dupa ce a alimentat. Șoferul in varsta de 50 de ani a ajuns in stare... The post Explozie in Capitala! O mașina a luat foc dupa ce a alimentat la o stație GPL appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?