Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Poiana Sărată: Un bărbat care mergea la locul unui accident a murit strivit între un TIR şi un microbuz

Publicat:

Un barbat de 58 de ani a murit, vineri, dupa ce a fost lovit de un TIR, fiind strivit apoi […] : Un barbat care mergea la locul unui accident a murit strivit intre un TIR si un microbuz a fost publicat in Ziarul de... Clic pe titlu pentru a citi tot articolul.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldebacau.ro…  

Sursa articol: ziaruldebacau.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident ingrozitor in Valcea. Un barbat de 45 de ani a murit pe loc. Mașina pe care o conducea s-a facut praf / FOTO

16:41, 26.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs, duminica dupa amiaza, in Valcea. Un barbat la varsta de 45 de ani a murit pe loc, in urma impactului cu un cap de pod. Traghedia s-a produs pe DN 67, in zona localitații Mihaești. Mașina pe care o conducea s-a facut praf.

Accident grav in apropiere de Sighișoara. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava

09:46, 07.04.2024 - Un accident grav s-a produs in noaptea de sambata spre duminica in apropiere de Sighișoara. Doua persoane au ramas incarcerate intr-o mașina. O femeie a murit la spital, iar un barbat este in stare grava.

Un barbat a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina si a lovit un cap de pod

09:11, 04.04.2024 - Accident mortal, ieri-seara, pe raza localitatii Ciula Mare, din judetul Hunedoara, dupa ce un sofer a pierdut controlul masinii, care s-a rasturnat si a lovit un cap de pod. Miercuri, in jurul orei 20.20, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizata despre incidentul rutier. In accident a fost implicat un…

Moarte bizara la Vaslui. Un barbat care lucra intr-o padure a murit strivit de un copac

16:45, 02.04.2024 - Un vasluian in varsta de 47 de ani, care lucra intr-o padure din localitatea Chitoc, a murit, luni, 1 aprilie 2024, cand un copac a cazut peste el. Polițiștii au declanșat o ancheta și investigheaza circumstanțele producerii incidentului.

UN ACCIDENT TRAGIC Barbat strivit de copac in timp ce incerca sa-l taie

12:00, 02.04.2024 - In urma acestui incident, s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, iar autoritațile efectueaza cercetari pentru a stabili cu exactitate circumstanțele producerii tragicului eveniment The post UN ACCIDENT TRAGIC Barbat strivit de copac in timp ce incerca sa-l taie first appeared on Informatia…

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

O fata a murit, iar trei persoane fiind ranite intr-un accident intre un autotren, un autoturism si o caruta

22:25, 06.03.2024 - O fata de 19 ani a murit, iar trei persoane au fost ranite, miercuri seara, intr-un accident rutier pe DN 5C in judetul Giurgiu. ”O tanara, de aproape 19 ani, si-a pierdut viata, in aceasta seara, in urma unui accident rutier ce s-a produs pe DN5C, intre localitatile Gaujani si Pietrisu. In eveniment…

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.


Ce parere ai despre aceasta stire?