Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Plimbă-te pentru inima ta alături de Club Rotary Târgoviște, la a două ediție a Promenadei inimii

Publicat:

Club Rotary Targoviște organizeaza și anul acesta Promenada inimii, proiect … Post-ul Plimba-te pentru inima ta alaturi de Club Rotary Targoviște, la a doua ediție a Promenadei inimii apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 6 aprilie 2024. Cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii. A fost dat bonusul de 100 de puncte: „Va felicit din toata inima!”

23:40, 06.04.2024 - In ediția din aceasta seara, de pe data de 6 aprilie 2024, a emisiunii Te cunosc de undeva de la Antena 1, sezonul 20, emoțiile au fost la cote maxime și asta pentru ca toate echipele s-au descurcat foarte bine și au reușit sa-i surprinda pe jurați. Iata cine a caștigat cea de-a opta ediție a emisiunii!

Din 6 aprilie ia startul a 4-a ediție a celui mai popular eveniment outdoor al Capitalei: „Strazi deschise, București – Promenada urbana”

13:50, 04.04.2024 - „Strazi deschise, București – Promenada urbana”, cel mai amplu proiect outdoor, ajuns la a 4-a ediție, transforma, incepand din 6 aprilie, arterele aglomerate ale Capitalei in spații pietonale temporare și ii invita pe bucureșteni și turiști sa se reconec

Medicii din Timisoara au realizat o operatie la inima, in premiera in Romania, la un copil de un an si patru luni

13:25, 12.03.2024 - Medicii din Timisoara au realizat o operatie la inima, in premiera in Romania, la un copil de un an si patru luni. Este vorba despre o ablatie prin radiofrecventa. Micutul avea pulsul 280 de batai pe minut. Potrivit medicilor, tahicardie paroxistica supraventriculara este boala de care suferea…

“Dar din inima de copil”, o noua ediție a Targului de Marțișoare organizat la Școala Gimnaziala “B.P. Hasdeu” Campina

21:05, 28.02.2024 - Școala Gimnaziala "B.P. Hasdeu" din Campina pastreaza tradiția și a organizat și in acest an Targul de Marțișoare “Dar din inima de copil”. Un eveniment caritabil, pentru care se mobilizeaza toata lumea - copii, parinți, bunici, cadre didactice. Ca in fiecare an, banii stranși la Targul de Marțișoare…

Alimentul care susține sanatatea inimii. Trebuie consumat in mod frecvent

00:05, 26.02.2024 - Inima este organul fara de care nu putem funcționa. Sanatatea sa este importanta, astfel ca e nevoie sa avem o grija deosebita. Multe vitamine și minerale se pot obține din alimentație, astfel ca anumite nucifere pot avea un rol benefic pentru vitalitatea noastra.

Trei alimente care nu trebuie consumate sub nicio forma. Sunt cei mai mari dușmani ai inimii: „Pierd apa și preiau grasimi“

09:20, 09.02.2024 - Nu trebuie sa faceți exerciții fizice timp de trei ore pe zi și sa mancați doar pește ori legume pentru a va menține inima sanatoasa. Cateva ajustari simple sunt suficiente pentru a evita bolile de inima. Exista 3 alimente care sunt un real pericol pentru sanatate.


Ce parere ai despre aceasta stire?