Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Planul metroului la Cluj-Napoca: Traseu și harta stațiilor - EXCLUSIV

Publicat:

Compania japoneza menționata de Primaria Cluj-Napoca interesata de metrou de pe Someș ar fi gigantul East Japan Railway Company, precizeaza anumite surse.

Compania opereaza o parte din transportul janponez, în regiunile Kanto, Tohoku și Tokyo, dar și rețeaua de trenuri &"glonț&", și transportul metropolitan din capitala țprii.

Planul metroului planificat la Cluj Napoca, conform sursei citate:

Constructor: East Japan Railway Company

Cost estimat: 500 mil Euro - 700 mil Euro

Primaria Cluj-Napoca ar urma sa faca anunțul planului în urmatoarele zile. Oficiali

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clujean care dorea diploma de 50 de ani de casatorie, trimis de angajații primariei la compartimentul Decese

08:16, 23.05.2024 - Un clujean care a dorit sa-și celebreze cei 50 de ani de casnicie cu o diploma de aur a avut parte de o surpriza demna de comedie neagra: a fost indrumat sa iși depuna cererea la compartimentul Decese al Serviciului de Stare Civila. Evident, aceasta situație l-a nemulțumit profund, fiind de parere ca…

APA IN APUSENI! Au inceput lucrarile de alimentare cu apa potabila a zonei de munte a județului Cluj

12:10, 15.05.2024 - Consiliul Județean Cluj și Compania de Apa „Someș” anunța demararea efectiva a lucrarilor de alimentare cu apa potabila a zonei de munte a județului Cluj, mai precis de extindere a rețelei de apa din sursa orașului Huedin catre comunele Calațele, Manastireni, Rașca și Beliș.

Relația clujenilor cu administrația locala. Alexandra Oana (USR): „Cetatenii afla despre proiectele Primariei atunci cand ele se intampla deja”

13:01, 23.04.2024 - Primaria Cluj-Napoca ar trebui sa comunice proactiv legat de planurile sale, a declarat Alexandra Oana (USR), candidata a Alianței Dreapta Unita pentru Consiliul Local din Cluj-Napoca, pentru monitorulcj.ro.

Transportul de scrisori: ce nu va mai face operatorul poștal din Germania

00:10, 30.03.2024 - Principalul operator poștal național din Germania, Deutsche Post, a incetat joi, dupa aproape 63 de ani, sa mai foloseasca zborurile interne pentru transportul scrisorilor. Compania a precizat ca ultimele aeronave care au transportat scrisori intre nordul și sudul țarii, operate de unitatea Eurowings…

Peste 2 mil. lei pentru repararea drumurilor din Cluj, „sparte” din cauza lucrarilor la apa și canalizare. Ce spune șeful CJ Cluj

15:10, 20.03.2024 - Compania de Apa „Someș” S.A., societate aflata sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a scos la licitație lucrarile de refacere a infrastructurii deteriorate in urma intervențiilor și reparațiilor ivite pe traseul conductelor de apa și canalizare.

2.5 milioane lei pentru refacerea strazilor din Cluj, sparte pentru canalizare și apa

13:55, 19.03.2024 - Compania de Apa „Someș” S.A., societate aflata sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a scos la licitație lucrarile de refacere a infrastructurii deteriorate in urma intervențiilor și reparațiilor.

Antony Blinken vrea deschiderea unui coridor maritim pentru transportul de alimente catre Gaza

23:50, 13.03.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken a discutat cu oficiali din mai multe tari privind deschiderea unui coridor maritim pentru transportul de alimente in Gaza, potrivit actualitate.org. SUA face demersuri pentru a crea un coridor maritim catre Gaza Secretarul de stat american Antony Blinken a…

Harta interactiva a statiilor de incarcare a masinilor electrice, completata cu ajutorul cetatenilor

14:45, 11.03.2024 - Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, face apel la cetateni sa trimita ANRE date privind punctele de incarcare a masinilor electrice, pentru a completa harta interactiva de pe site-ul ministerului.


Ce parere ai despre aceasta stire?